Op locatie werken en altijd verzekerd zijn van stroom?

Zeliox the next mobile power supply

Zeliox

Een schone wereld waarin we stroom op locatie garanderen dankzij deze eenvoudige mobiele stroomvoorziening.

Wat is Zeliox?

Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening voor iedereen. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Groot voordeel is dat het een all-in one systeem is daardoor een zeer korte inbouw tijd.

Hoe werkt de Zeliox?

Een Zeliox is zowel een accu als ook een omvormer. Hierdoor beschik je altijd over een stopcontact met 230 volt en een 12 volt aansluiting. Door het slimme ontwerp is het aansluiten van deze all-in one oplssing een fluitje van een cent. Het opladen gaat heel  eenvoudig via dynamo voertuig walstroom of via zonnepanelen.

Wie maken de Zeliox?

De Zeliox wordt ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De oplossingen worden ontworpen geproduceerd in Brabant de grootste Europees technologisch regio van Nederland. Zeliox is bijna 10 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels tal van oplossingen voor de mobiele stroomvoorziening gemaakt.

Hoelang doe je met de Zeliox?

Dit is afhankelijk van welk type Zeliox en de verbruiker(s). De Zeliox is verkrijgbaar in verschillende uitgangs- vermogens (van 1600W tot 3000W) en verschillende accupakketten (van 1,6kWh tot 2,6kWh zelfs uit te breiden tot en met 7 additionele batterijen). De aangesloten apparatuur varieert per gebruiker, dit kan van een weinig verbruikende laptop tot een zwaar lasapparaat gaan. Raadpleeg ons voor klant specifieke oplossingen en advies.

Productinformatie

Onderweg bijladen accugereedschap gereedschap

Stiller, schoner, veiliger en vooral duurzamer werken. Dankzij de ontwikkelingen in het accugereedschap liggen deze wensen van groenprofessionals binnen handbereik. De trend om duurzamer te gaan werken door het gebruik van accumachines brengt echter wel wat uitdagingen met zich mee. Want waar kan je de accu’s opladen? Hoe lang kan je er mee werken? Is er nog wel voldoende autonomie?

 

Voor die vragen biedt Zeliox nu een unieke oplossing.

 

De Zeliox zorgt ervoor dat groenprofessionals nooit meer tussentijds met de auto terug moeten naar hun vaste standplaats om batterijen te wisselen of bij te laden. Hierdoor kan de volledige dag gewerkt worden met accumachines ongeacht de stroombehoefte. Uiteraard beschikt men dan ook meteen over een stopcontact voor bijvoorbeeld de koffiemachine, slijptol of hogedrukreiniger.

 

De stroomvraag is voor iedere gebruiker anders en daarom heeft Zeliox inmiddels meerdere varianten in het assortiment. Ben je een lichte, gewone of een zware gebruiker?

 

De Zeliox in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk 1600W, 2000W en 3000W.

 

Brochure downloaden? Klik hier.

Meer weten? Neem contact met ons op.
De Zeliox is uitermate geschikt voor de bedrijfswagen, caravan en andere locaties waar geen stopcontact beschikbaar is. De Zeliox kan op drie manieren geladen worden; Automatisch bijladen door de dynamo van het voertuig, door het aansluiten van de netvoeding of via zonnepanelen op het dak van de bestelwagen.
Een Zeliox is een mobiele stroomvoorziening. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig. Op deze wijze is elektriciteit overal beschikbaar. Een vergelijking kan worden gemaakt met een aggregaat. Een aggregraat is een door fossiele brandstoffen aangedreven dynamo die bewegingsenergie omzet in elektrische energie. Uniek is dat bijladen in elk type voertuig standaard is.
De snelste manier om een Zeliox bij te laden is via het lichtnet. Het kan al in anderhalf uur! Het gemak dient de mens dus is het mogelijk om een stroomaansluiting aan de buitenkant van het voertuig te installeren. Stekker insteken en de Zeliox met alle gekoppelde accu's worden in mum van tijd opgeladen. Deze manier van laden kan worden ondersteund door rijdend opladen en zonnepanelen.
Door gebruik te maken van zonnepanelen wordt de Zeliox continu voorzien van zonne-energie. Groot voordeel hiervan is dat de accu's nooit helemaal leeg raken waarmee de levensduur van deze accu's wordt verlengd. Ook het opladen via zonne-energie gaat snel: al in 4 uur tijd. Deze oplossing is ideaal voor de berijder van een elektrische auto. Opladen kan ondersteund worden door rijden opladen of via het lichtnet.

Ieder zijn ZELIOX

De stroomvraag is voor iedere gebruiker anders en daarom heeft Zeliox inmiddels meerdere varianten in het assortiment. Ben je een lichte, gewone of een zware gebruiker? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Vraag ons om meer informatie.

Vraag ons om advies over de Zeliox