Op uw wensen gemaakt.

Maatwerk is bij ons de standaard.

Op maat gemaakt.

Het "originele" modulaire inrichtingssysteem.

Wij leveren bedrijfswageninrichtingen op basis van modules. Deze kunnen op alle mogelijke manieren worden gecombineerd, zodat ze optimaal aan de eisen van uw wagenpark voldoen, met gebruikmaking van direct beschikbare producten.

 

Bij de oprichting in 1970 was Modul-System een pionier in de voertuiginrichtingsbranche. Vanaf het begin hebben we bedrijfswageninrichtingen gemaakt op basis van modules, een concept dat we door de jaren heen trouw zijn gebleven.

 

Wij denken graag met u mee. Door goed naar u te luisteren zijn wij in staat middels 3D tekeningen een passende inrichting te presenteren welke exact aan uw wensen en eisen voldoet en dat alles tegen de economisch meest voordelige kostprijs.

 

Gedreven door TCO.

 

Wij streven ernaar de total cost of ownership van uw wagenpark te verlagen. Dankzij lichtgewichtproducten neemt het laadvermogen toe en het systeem is zo duurzaam dat het is berekend op langdurige gebruik. Wij bieden vol vertrouwen een langdurige garantie op onze hoogwaardige producten.

Vele mogelijkheden.

" De enige belemmering is uw fantasie. "

Onze inrichtingen beperken zich niet alleen tot de kasten, nee wij bieden u een totaal concept. Van vloer tot tussenwand, van kast tot omvormer, van werkbank tot verlichting.

 

Wij bieden u volledige totaalpakket. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Contact opnemen


Vertrouw op ons. Wij zien onszelf als probleemoplossers en we zijn er trots op dat we lastige problemen van onze klanten kunnen oplossen. Zo'n oplossing kan bijvoorbeeld zijn het ter plekke ombouwen van voertuigen, het regelen het transport naar onze werkplaats, het ontwikkelen van artikelen op maat en nog veel meer.


Onze inrichtingen worden geproduceerd in onze de eigen fabriek van Modul System in Zweden. De producten worden gemaakt middels de meest geavanceerde productietechnologieën toegepast in Europa. Het productieproces voldoet aan de ISO 9001-certificering en aan de Europese TÜV-norm.


Als klant van Bulters kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Door het partnerschap met Modul System kunt u vertrouwen op vakmanschap en ervaring. Modul System heeft bijna 50 jaar ervaring in de branche en wij doen voortdurend ons uiterste best koploper te blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige producten.


Innovatie. Slimme ideeën werkelijkheid maken.

Kwaliteit. Een passie voor perfectie.

Veiligheid. Veiligheid is een manier van denken.

Milieu. Zwaarwegende argumenten voor lichtgewicht oplossingen.

Wij helpen u bij uw keuze.

Door de eindeloze mogelijkheden, kunt u "uw" eigen inrichting samenstellen op basis van uw wensen. Laten we samen een voorstel maken zodat u middels een 3D tekening kunt zien of dit bij uw wensen past.

Offerte aanvragen