Maatwerk is bij ons de standaard.

Op maat gemaakt.

Stem de inrichting af op uw wensen.

" De enige belemmering is uw fantasie. "

Ons doel is een inrichting voor u verzorgen die aan uw wensen en eisen voldoet. Wij zeggen wel eens: koop wat u nodig heeft en niet wat er is.

Kunt u goed uit de voeten met een standaard inrichting, dan heeft u daar een goede keuze aan. Heeft u hele andere wensen, vul deze dan samen met ons in.

“De enige belemmering is uw fantasie.”

Wij maken graag geheel vrijblijvend een tekening voor u waarin uw wensen en eisen verwerkt zijn.

Heeft u al wel een idee wat u graag in uw auto zou willen? Maak er een schets van en stuur deze naar ons door. Wij werken het uit naar een 3D schets.

Op basis van deze schets kunnen we gaan kijken of alles is zoals u het in gedachten heeft. Desnoods passen we het aan zodat u de perfecte inrichting koopt die aan uw wensen en eisen voldoet.

Een kleine aanpassing maakt in de praktijk een groot verschil.

Opgeruimd staat netjes

Alleen het beste is goed genoeg.

Onze inrichtingen beperken zich niet alleen tot de kasten, nee wij bieden u een totaal concept. Van vloer tot tussenwand, van kast tot omvormer, van werkbank tot verlichting.

 

Wij bieden u volledige totaalpakket. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Contact

Vertrouw op ons. Wij zien onszelf als probleemoplossers en we zijn er trots op dat we lastige problemen van onze klanten kunnen oplossen. Zo'n oplossing kan bijvoorbeeld zijn het ter plekke ombouwen van voertuigen, het regelen het transport naar onze werkplaats, het ontwikkelen van artikelen op maat en nog veel meer

Onze inrichtingen worden geproduceerd in onze de eigen fabriek van Modul System in Zweden. De producten worden gemaakt middels de meest geavanceerde productietechnologieën toegepast in Europa. Het productieproces voldoet aan de ISO 9001-certificering en aan de Europese TÜV-norm.

Als klant van Bulters kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Door het partnerschap met Modul System kunt u vertrouwen op vakmanschap en ervaring. Modul System heeft bijna 50 jaar ervaring in de branche en wij doen voortdurend ons uiterste best koploper te blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige producten.

- Innovatie. Slimme ideeën werkelijkheid maken. - Kwaliteit. Een passie voor perfectie. - Veiligheid. Veiligheid is een manier van denken. - Milieu. Zwaarwegende argumenten voor lichtgewicht oplossingen.

Wij helpen u bij uw keuze.

Door de eindeloze mogelijkheden, kunt u "uw" eigen inrichting samenstellen op basis van uw wensen. Laten we samen een voorstel maken zodat u middels een 3D tekening kunt zien of dit bij uw wensen past.

Offerte aanvraag