Uw idee, wij de uitvoering

Bulters Bedrijfswageninrichtingen B.V.

Waarom Bulters

" Dienstverlening in optima forma ."

Een bedrijfswageninrichting; niet alleen snel leverbaar uit voorraad maar bijna altijd speciaal met u en voor uw bedrijf samengesteld. Hierbij uiteraard rekening houdend met uw wensen en eisen, de technische mogelijkheden, overheidsvoorschriften, subsidie mogelijkheden en wettelijke bepalingen. Onze verkoop professionals hebben jarenlange ervaring en volgen ontwikkelingen op de voet om u van dienst te zijn.

 

Onze kwaliteitsstandaarden liggen zo hoog dat wij veiligheid en een langdurige inzetbaarheid garanderen. Dit zelfs met een gewicht dat tot wel 30% lager is dan dat van concurrerende inrichtingen. De hoogste veiligheidseisen in productie maar óók bij de inbouwinstructies voor onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat je bij onvoorziene verkeerssituaties optimaal beschermd bent tegen jouw eigen lading.

 

Veilig, licht en voor lange tijd gegarandeerd op pad met jouw bedrijfswageninrichting. Dat is ‘zorgeloze mobiliteit’ voor de mensen van Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

 

Kopen of zakelijk financieel leasen? Daar kunnen wij u ook bij adviseren. Een vervoersprobleem tijdens de montage? Problemen kennen we niet. Flexibiliteit dat is wat wij u bieden. Wij hebben bij onze relaties de beschikking over een enorme huurvloot van diverse modellen en uitvoeringen. Huren tijdens de montage tijd van de nieuwe inrichting? Wij regelen het voor u.

 

Bulters Bedrijfswageninrichtingen – vertrouwd zaken doen

 

Voor een op maat gesneden voorstel met een verrassend financieel plaatje maken wij graag een afspraak met u. Dat kan bij ons op het bedrijf en, vanzelfsprekend, bij u op de zaak. Efficiëntie is de eerste besparing.

Uw belang is ons belang

" Passie voor kwaliteit, passie voor mensen! "

Een bedrijfswageninrichting kunt u overal kopen. Tegenwoordig zelfs via internet of bij uw lokale garage om de hoek. Waarom zou u deze dan toch door Bulters Bedrijfswageninrichtingen laten verzorgen? Een goede vraag denken wij. Het antwoord is makkelijk: Uw belang is namelijk ook ons belang.

Advies aanvragen


De klant, dag in dag uit, jaar in jaar uit, zorgeloze mobiliteit bieden. Dat is al jaren lang de drijfveer van Marco Bulters. Na ruim 12 jaar, als business unit manager Volkswagen Bedrijfswagens, verantwoordelijk te zijn geweest bij Zijm BV starten we nu met Bulters Bedrijfswagen inrichtingen.


Mens én voertuig zijn voor klanten veelal ‘het gezicht’ van het bedrijf waar hij of zij voor werkt. Je wil natuurlijk een goede indruk achterlaten. Een nette, opgeruimde bus met een stoere inrichting helpt daarbij. Een goede inrichting geeft de professionele uitstraling die past bij je bedrijf. Een opgeruimde bus werkt bovendien sneller en efficiënter, dus tegen lagere kosten.


Steeds weer proberen wij een moderne vertaling te geven aan de zorgeloze mobiliteit en transport van u en uw goederen met in ons achterhoofd de gedachte dat al onze klanten recht hebben op optimale dienstverlening.


Wij staan wij graag voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij de invulling van de inrichting van uw bedrijfswagens. Onze specialiteit is niet het éénmalig verkopen van een betrouwbare en veilige inrichting met een lange levensduur, nee, onze specialiteit is het gehele plaatje.

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen