Uw wilt toch ook het beste?

Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons van het grootste belang.

Bulters en Modul System een veilige keuze.

Wij voeren zware testen uit om te garanderen dat het eindproduct van optimale kwaliteit is.

Onze inrichtingen worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Zweden. De producten worden gemaakt middels de meest geavanceerde productietechnologieën toegepast in Europa. Het productieproces voldoet aan de ISO 9001-certificering en aan de Europese TÜV-norm.

Veiligheid en kwaliteit zijn van het grootste belang voor Modul-System. Wij investeren veel tijd en energie in de ontwikkeling van innovatieve, nieuwe producten en voeren vervolgens uiterst zware testen uit om te garanderen dat het eindproduct van optimale kwaliteit is. Deze testen omvatten laboratorium-, belastings- en trillingsproeven. Voorts simuleren we het werkelijk gebruik (3D) in combinatie met duurzaamheidstesten. Op deze wijze bootsen we de gehele levenscyclus van het product na. We kunnen zo garanderen dat de producten berekend zijn op de zwaarste omstandigheden waaraan het voertuig en de ombouw soms worden onderworpen.

Uitgebreide crash-tests worden uitgevoerd bij gespecialiseerde onderzoeksinstituten, als onderdeel van onze continue toewijding om een veilige werkomgeving te creëren. Deze testen staan bekend als ECE R17-07 met een 20 g puls voor 30 ms. Deze test is in alle belangrijke opzichten gelijk aan de DIN 75410-2 test, die overeenkomt met een botsing bij een snelheid van circa 50 km/u.

Al wel een idee?

U weet wat u wenst?

Het goed inrichten van een bedrijfswagen is een vak apart. Niet dat het hogere wiskunde is nee zeker niet.

Het is van belang dat u met iemand in zee gaat die uw wensen en eisen vertaalt naar een inrichting die alle wensen invult tegen de laagst mogelijke kostprijs.

Offerte aanvraag

WE MAKE YOUR VAN WORK SMARTER Modulaire, lichtgewicht en robuuste inrichtingen voor bedrijfswagens. Op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijfswagen met bijvoorbeeld ladeblokken, legborden, werkbanken, kluizen en accessoires.

VOOR PAKKETDIENSTEN Lichtgewicht en flexibele oplossing met opklapbare legborden. Het tussenschot met schuifdeur zorgt voor snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte.

WAAR ALLES KLIKT Een robuuste en lichtgewichte vloer- en wandbekleding voor een snelle, veilige installatie in bedrijfswagens zonder te boren.

VOERTUIG ELEKTRONICA VERSIMPELD Modulaire, digitale bedrading en controlesysteem dat het mogelijk maakt om op een snelle en betrouwbare manier lichten en extra elektrische accessoires te installeren.

Koop wat u nodig heeft niets meer en niets minder.

Het uitzoeken van een inrichting is gelijk aan een kind in een snoepwinkel zetten en vragen wat hij graag zou willen. Wij staan voor u klaar om u "echt" te helpen.

Contact