Jarenlange ervaring

Wel zo prettig dat we weten waar het over gaat.

Sinds 1970 is Modul System de pionier in de voertuigbranche.

Bedrijfswageninrichtingen gemaakt op basis van modules al 50 jaar lang.

Bij de oprichting in 1970 was Modul-System een pionier in de voertuiginrichtingsbranche. Vanaf het begin hebben we bedrijfswageninrichtingen gemaakt op basis van modules, een concept dat we door de jaren heen trouw zijn gebleven.

De inrichtingen worden geproduceerd in onze geavanceerde fabriek in Zweden. De producten worden gemaakt met gebruikmaking van een aantal van de meest geavanceerde productietechnologieën in Europa. De productieprocessen voldoen aan de ISO 9001-certificering en aan de Europese TÜV-norm.

In onze fabriek én in onze Service Centers werken we met LEAN management. Door in overeenstemming met deze principes te werken garanderen we kwaliteit en efficiëntie van onze processen begin tot eind. En uiteindelijk profiteert u daarvan als klant.

We houden de producten niet alleen in ons centrale magazijn, maar ook in meerdere landelijke magazijnen in voorraad, zodat we een snelle levering aan onze klanten kunnen garanderen. We exporteren tevens naar 50 landen overal ter wereld.

Al wel een idee?

U weet wat u wenst?

Het goed inrichten van een bedrijfswagen is een vak apart. Niet dat het hogere wiskunde is nee zeker niet.

Het is van belang dat u met iemand in zee gaat die uw wensen en eisen vertaalt naar een inrichting die alle wensen invult tegen de laagst mogelijke kostprijs.

Offerte aanvraag

WE MAKE YOUR VAN WORK SMARTER Modulaire, lichtgewicht en robuuste inrichtingen voor bedrijfswagens. Op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijfswagen met bijvoorbeeld ladeblokken, legborden, werkbanken, kluizen en accessoires.

VOOR PAKKETDIENSTEN Lichtgewicht en flexibele oplossing met opklapbare legborden. Het tussenschot met schuifdeur zorgt voor snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte.

WAAR ALLES KLIKT Een robuuste en lichtgewichte vloer- en wandbekleding voor een snelle, veilige installatie in bedrijfswagens zonder te boren.

VOERTUIG ELEKTRONICA VERSIMPELD Modulaire, digitale bedrading en controlesysteem dat het mogelijk maakt om op een snelle en betrouwbare manier lichten en extra elektrische accessoires te installeren.

Geen tijd om het allemaal uit te zoeken?

Zoveel mensen zoveel wensen. Neem ons als partner en wij nemen het werk uit handen. Wij organiseren alles van vraag stelling tot aan de uiteindelijke oplevering. Dit bespaart tijd geld en energie. Wel zo makkelijk.

Contact