VOERTUIGELEKTRONICA WORDT KINDERSPEL Modul-Connect

Modul-Connect PRO
Beheer uw wagenpark

Al 50 jaar innoveren en ontwikkelen we voortdurend nieuwe technologieën om uw bedrijfswagen slimmer te laten werken.

Nu stappen we de volgende generatie fleetmanagement binnen, met alle voordelen die dat met zich meebrengt.

Maak kennis met: Modul-Connect PRO

DE VOLGENDE GENERATIE FLEETMANAGEMENT

Modul-Connect PRO brengt wagenparken tot leven – Een in elk voertuig biedt functionaliteit die waarde toevoegt, waardoor zowel de bestuurder als de ondersteuningsteams toegang hebben tot realtime gegevens.

De smartphone zorgde voor een revolutie in de manier waarop mensen verbinding maken. Nu zal Modul-Connect PRO dezelfde vrijheid gaan geven binnen het wagenparkbeheer.

 

De Modul-Connect PRO kan alles wat het Modul-Connect systeem ook kan. Daarnaast kunt u uw wagenpark ermee monitoren en beheren.

Het Modul-Connect PRO-systeem heeft een simkaart en stuurt alle gegevens naar de cloud voor weergave in het webportal. Toegang tot het portal kan op elk gewenst niveau worden verleend, bijvoorbeeld per land, regio of afdeling.

In het webportal worden alle voertuigen weergegeven in een lijst en op een kaart, waarop u hun huidige positie, route, accuniveau en als er een weegsysteem is geïnstalleerd, het actuele gewicht kunt volgen. Als het systeem een sensorwaarde buiten het toegestane bereik detecteert, wordt er een waarschuwing op de kaart weergegeven.

Alle gegevens worden opgeslagen en met behulp van de kalenderfunctie kunt u eenvoudig eerdere routes, rijpatronen en waarschuwingen bekijken.

Met de rij dagboekservice worden er rapporten gegenereerd met exacte routes, het rijpatroon en tolwegpassages. De chauffeur kan de reis classificeren als zakelijk of, wat handig is bij het opstellen van het maandelijkse belastingrapport.

Als er assettrackers zijn geïnstalleerd, kan niet alleen de chauffeur, maar ook gebruikers van het webportal zien wanneer gereedschappen of apparatuur buiten bereik zijn.

 

Meer weten?

 

  Bekijk meer artikelen

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Laat u ontzorgen

  Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

  Advies aanvragen
  Maatwerk

  Bespaar tijd

  Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

  Specialist inzetten