Topbedrijfswageninrichting voor Martin Elektrotechniek

Een keer wat anders.

 

Wij hebben voor Martin Elektrotechniek zijn Ford Transit Custom in mogen richten met een bedrijfswageninrichting van Topbedrijfswageninrichting.nl

 

Zeer goede bedrijfswageninrichtingen tegen zeer scherpe prijzen. De kasten van Topbedrijfswageninrichting zijn speciaal ontwikkeld per model auto. Alle modules staan online.

 

Staat de module van uw wensen er niet bij? Laat het weten, dan wordt er voor u een module ontwikkeld.

De kasten welke in deze bus zijn gekomen kunt u hier terug vinden:

TI-CAR 5 1014x1269x360 Luxury Rechts

 

TI-CAR 5 2028x1269x360 Luxury Links

In de dagelijkse operatie komt er steeds meer vraag naar “betaalbare” gebruikte bedrijfswageninrichtingen. Modul System opereert aan de bovenzijde van de markt en is een uitermate goede investering als gebruikte bedrijfswageninrichting. Wij zijn continu op zoek naar gebruikte kasten van Modul System. Echter zorgt dit niet voor een constante stroom aan inrichtingen.

 

Om de markt te kunnen bedienen van zeer goede en uiterst betaalbare bedrijfswageninrichtingen, zijn wij gestart met Topbedrijfswageninrichting.nl. Zoals de naam al doet vermoeden: wij verkopen Top bedrijfswageninrichtingen. Standaard modules welke direct en eenvoudig in uw bedrijfswagen te plaatsen zijn. Een hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

 

Door met standaard modules te werken kan de productie eenvoudiger ingericht worden wat zorgt voor minder handelingen en een kortere productietijd. Dit resulteert in een lagere aanschafprijs. Wel wordt er gekozen voor een zeer hoge kwaliteit van materiaal en productie proces. Een lage aanschafprijs is een doel maar mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. (er zijn dus zeker goedkopere alternatieven op de markt)

Ons streven: een goedkope bedrijfswageninrichting leveren tegen een hoge kwaliteit waarbij u de mogelijkheid heeft deze zelf makkelijk en eenvoudig te monteren.

 

De Modules worden rechtstreeks vanaf de fabriek naar uw adres verzonden of u kunt deze bij ons in Bemmel af komen halen. Eventuele montage kunnen wij ook voor u verzorgen.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten