Topbedrijfswageninrichting MAN TGE Ordelman

Ondertussen kunnen we wel van een “Ordelman” bedrijfswageninrichting praten. Na de Volkswagen Crafter en de Movano, mochten we nu de nieuwe MAN TGE inrichten met een prachtige Topbedrijfswageninrichting.

 

Het Arnhemse bedrijf Ordelman heeft een prachtige MAN TGE gekocht en ja, deze moest wel goed ingericht worden. Door de jarenlange ervaring met het werken met goed uitgeruste bedrijfswagens, was het al snel duidelijk hoe de inrichting moest worden.

 

Met de keuze voor een Topbedrijfswageninrichting is deze bus precies zoals ze het wilde hebben.

 

Topbedrijfswageninrichting is erg sterk in het leveren van standaard modules. Maar met deze inrichting bewijst het dat de keuze voor het maatwerkprogramma een hele goede is.

 

Wij wensen Ordelman Arnhem heel veel werkplezier toe met deze prachtige bus.

Ordelman B.V. werd 50 jaar geleden opgericht in Arnhem door Arnold Ordelman.

 

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid van een klein bedrijf tot een middelgroot bedrijf met vele vaklieden met specialisaties in uiteenlopende disciplines.

 

Ordelman streeft er naar een klantgerichte servicepartner te zijn waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol spelen bij alle gerealiseerde en toekomstige (ver)bouwprojecten.

Ordelman wil haar klanten en afnemers hoogwaardige duurzame oplossingen bieden waarbij de klant te allen tijde de zorg wordt ontnomen. Daartoe leveren wij organisatievermogen, flexibiliteit, kennis, productiecapaciteit en vakkundigheid om samen met onze partners te bouwen aan de toekomst. Ordelman stelt zich als doel om de organisatie communicatief, betrokken en kwalitatief op te bouwen. Hiermee creëren wij niet alleen voor de klant, maar ook voor de medewerkers, een (leer)bedrijf waarmee en waarin het prettig werken is, voor nu en later.

 

https://www.ordelmanbv.nl/

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten