Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Mobiele stroom in je elektrische auto: een uitkomst

Stroom elektrische auto

Je rijdt bewust. Draagt bij aan een betere wereld. Je geniet van je stille en schone elektrische bedrijfswagen. Ook je gereedschap is elektrisch. Daarmee stil, schoon en duurzaam. En bovendien een stuk goedkoper. Dan is het toch knap frustrerend dat je in het veld, in het bos of op je bouw afhankelijk bent van een aggregaat. Stinkend, lawaaierig en ongezond. Dat vond Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen ook. Vanaf nu bestel je bij hem daarom de Zeliox. Voor mobiele stroom in je elektrische auto.

Mobiele stroom in je elektrische auto

Of je nu een tosti wil maken, koffie wil zetten, wil lassen of je slijptol gebruiken, Zeliox levert er mobiele stroom voor. Dus geen gedoe meer met de accu’s van je gereedschap in en uit je elektrische auto sjouwen omdat Zeliox voor extra stroom zorgt. Nooit meer ‘nee’ verkopen tegen je klant. Niet meer wachten of de klant op tijd thuis is. Zeker niet meer tussen de middag met haast op en neer naar de zaak om volle accu’s te halen. Door de mobiele stroom is dat vanaf nu allemaal verleden tijd.

Op welke manier krijg ik stroom in mijn elektrische auto  

Zeliox is zowel een omvormer als een accu. Daardoor kun je in je bedrijfswagen 230 volt en 12 volt gebruiken. Je laadt de Zeliox via:

– Netstroom met een stekker
– Zonnepanelen op het dak van je bedrijfsauto.

Op een stralende dag laad je de Zeliox via de zonnepanelen. ’s Avonds sjouw je niet met de accu’s van je gereedschap maar je laat ze achter in je auto. Je sluit de Zeliox op de netstroom aan en de volgende morgen zijn alle accu’s geladen. Dat scheelt tijd en getob.

Varianten

Iedere klusser zijn eigen gereedschap. Met eigen behoeften en wensen. Marco Bulters begrijpt dat. Hij bepaalt samen met jou welke variant het meest geschikt is voor jou. Bijvoorbeeld voor:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Stroom inbouwen in je elektrische auto

De Zeliox is een stand-alone en plug and play. Binnen ongeveer een uurtje heb je de Zeliox dan ook in je auto aangesloten. Je maakt het helemaal af wanneer je de Zeliox inbouwt in een Modul bedrijfsinrichting. Marco Bulters adviseert je hier graag over. Kijk vast op dit filmpje hoe fantastisch het eruitziet.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

Stroom elektrische auto

Neem contact op voor advies over stroom elektrische auto

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor stroom elektrische auto ? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact