Sprinter voor de Gemeente Lingewaard

Hoe gaaf is het dat je voor je eigen gemeente mee mag denken met de inrichting van een nieuwe bedrijfswagen?

 

Super gaaf toch?

 

De huidige Mercedes Sprinter was eigenlijk al lang aan vervanging toe maar de omstandigheden waarmee we de laatste jaren geconfronteerd zijn hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe bus werd uitgesteld. Helaas kregen we ook met een lange levertijd te maken. Maar…. het eind resultaat mag er zijn!

 

Deze prachtige Mercedes Sprinter is niet zomaar een Sprinter, nee dit is een hele bijzondere. De samenstelling van deze bus is tot stand gekomen door met drie partijen goed samen te werken.

 

De gemeente heeft een compleet pakket van eisen samengesteld en uiteindelijk met drie partijen deze bus samen kunnen stellen.

 

De levering van de bus is verzorgd door Wensink Mercedes Nijmegen. De rioolreinigings machine door Rioned en de bedrijfswageninrichting door Bulters Bedrijfswageninrichtingen.

De mannen die dagelijks met deze Sprinter op pad zijn hebben heel zorgvuldig de werkruimte met ons samengesteld. Dit met als doel een veilige en efficiënte werkplek in de bus.

 

We hebben de ruimte voorzien van veel lades, Modul opbergbakken, een kras en slijtvaste werkbank, 230 volt aansluitingen en een naar buiten uitklapbare werkbank met bankschroef.

 

Om ervoor te zorgen dat er continu 230 volt aanwezig is, hebben we een Zeliox (de mobiele stroomvoorziening) gemonteerd. Op deze manier zijn de accu machines altijd van een volle accu voorzien en kan er zonder de accu van de bus te belasten gebruik gemaakt worden van 230 volt.

Wij wensen de Gemeente Lingewaard heel veel veilige werk kilometers toe met deze prachtige Mercedes Sprinter.

 

De bus in bewegende beelden zien? Bekijk hier het filmpje.

 

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten