Roton Lifts Europe kiest voor Modul System

Roton Lifts Europe is uw specialist in lifttechniek

Wij zijn de specialist in lifttechniek en dit zeggen we niet zomaar. Bij Roton Lifts Europe zorgen we namelijk altijd voor maatwerk. Wij zijn betrokken bij het gehele project, van aanbesteding tot en met de oplevering. Dit geldt ook voor standaardoplossingen. Onze professionals beschikken over de juiste kennis en ervaring om u goede en correcte adviezen te geven. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de liftenbranche en hebben kennis van techniek en regelgeving. Zij zijn dagelijks zeer gedreven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook kunt u bij Roton Lifts Europe terecht voor liftonderhoud en eventuele storingen.

In samenspraak met Roton Lifts Europe zijn we tot een prachtige bedrijfswageninrichting van Modul System gekomen. De inrichting is gemonteerd in een nieuwe Ford Transit Custom met dubbele schuifdeuren.

 

De auto is voorzien van een betonplex laadvloer en kunststof zijwand bekleding.

 

Om de auto te beveiligen zijn er Gate Lock sloten gemonteerd zodat het dieven gilde geen kans heeft om in de laadruimte te komen. (tevens een hele goede preventieve werking)

 

Om de monteurs de mogelijkheid te geven om na de klus de handen te wassen, hebben we een ShoulderSink gemonteerd.

Om optimaal van de tweede schuifdeur te profiteren, hebben we een Modul System inrichting ontworpen waar bij de monteurs hun koffers vanaf de buiten zijde direct op kunnen bergen.

 

Tevens hebben ze de beschikking over een mooi aantal assortiments koffers welke keurig in de kast geïntegreerd zijn. Losse voorraad dozen en materiaal kan in de legborden opgeborgen worden.

 

Wij wensen de mannen van Roton Lifts Europe heel veel werkplezier met deze hele dikke bus!

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten