Nieuwe Caddy voor Van Dalen.

Hoe gaaf zijn sommige projecten? Nou ze zijn allemaal  gaaf maar de ene net wat gaver dan de andere.

 

Zo ook deze prachtige Volkswagen Caddy Cargo voor Van Dalen Holland. Dhr van Dalen kennen we goed en hebben al meer auto’s mogen leveren. En ook deze keer mochten wij weer een prachtig project verzorgen.

 

Wij hebben voor de firma van Dalen een nieuwe Caddy mogen leveren, de laadruimte betimmering mogen verzorgen, de logistiek omtrent het spuitwerk en de reclame en natuurlijk een mooie Topbedrijfswageninrichting.

 

Het hele verhaal weten?

 

Kijk dan naar het filmpje.

 

 

 

Al ruim zestig jaar een familiebedrijf

Op 2 november 1959 ging (opa) Jan van Dalen, inmiddels drie generaties terug, van start met een eigen transportbedrijf onder de naam van Dalen Hegeman. Al gauw kwamen daar werkzaamheden als sloopwerk, bodemsanering en rioleringen leggen bij. Van Dalen werd hét bedrijf voor bouwexpertise in Huissen en omliggende gemeenten. In de jaren ’80 stonden we aan de frontlinie van de recycling-ontwikkeling, waarna in de jaren ’90 de eerste puinbreker werd toegevoegd aan het aanbod van het gerespecteerde bedrijf. Ons bedrijf is al deze tijd in handen van de familie gebleven die het met passie blijven uitbouwen.

 

Begonnen als mestleverancier voor tuinders is het hele concern afgelopen decennia uitgegroeid in een totaalleverancier op gebied van Sloopwerken, grond-weg en waterbouw, het leveren van vuil containers, leverancier van grondstoffen zoals gebroken puin, zand, grind en bestratingsmaterialen, ontstoppingsdienst, reiniging, bodem en tank saneringen, asbestverwijdering, beton-puin en asfaltrecycling, laad, los op en overslag en projectontwikkeling. voor velen bekend onder de naam van Dalen B.V. met de rood gele bedrijfskleur.

 

Toen de eerste generatie met pensioen mocht gaan kwam het bedrijf in handen van Theo van Dalen en 10 jaar werd ook zijn broer erbij betrokken. om het bedrijf toekomst bestendiger te maken zijn de bedrijven tegenwoordig opgesplitst en staat eigenaar Dick van Dalen als 3e generatie aan het roer van “van Dalen Sloop en Asbest en van Dalen Facility B.V. waarin hij wordt bijgestaan door een team van uiterst gemotiveerde en vooral prettige medewerkers. Tegenwoordig te herkennen aan de crème blauwe bedrijfskleuren.

Wij wensen de firma van Dalen heel veel veilige kilometers toe.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten