Nieuwe Transporters voor Saat en Jansen

Je hebt klanten en je hebt hele gave klanten.

 

De firma Saat en Jansen is er zo eentje.

 

Al jaren lang mag ik voor Saat en Jansen Installatietechniek de bussen verzorgen. Ja u leest het goed. Bij mijn vorige job bij Volkswagenbedrijfswagens Zijm mocht ik al de nieuwe bussen leveren.

 

En u raadt het al: dat mag ik nog steeds.

 

Zo ook deze keer mochten we niet alleen een Topbedrijfswageninrichting leveren maar ook de gehele nieuwe Volkswagen Transporter. En niet eentje maar zelfs twee!

 

We hebben het gehele traject uit handen genomen zodat de ondernemers gewoon bezig kunnen zijn met waar ze goed in zijn. Namelijk het runnen van hun zeer succesvolle bedrijf!

 

Het voordeel voor Saat en Jansen: het wordt geregeld!

 

En dat is waar we het voor doen. Het gehele traject regelen voor de klant.

Wij hebben de nieuwe bussen besteld en het logistieke proces aangestuurd, de inrichting op maat gemonteerd, vloeren en wanden geplaatst. Uiteraard een imperiaal met Portetube en de organisatie voor de belettering op ons genomen.

 

Voor de klant geen omkijken naar de bussen en alles op tijd verzorgd zodat de berijders het nieuwe jaar direct met de nieuwe bus kunnen gaan werken.

 

Wij danken Saat en Jansen en wensen de mannen heel veel veilige kilometers toe!

Over Saat en Jansen Installatietechniek.

 

Saat en Jansen Installatietechniek onderscheidt zich als klant- en servicegericht elektrotechnisch installatiebedrijf met veel aandacht voor vernieuwing en moderne technieken. Wij combineren een uitstekende kennis van zaken met het onderhouden van een prima contact met de klant. Door korte lijnen en flexibiliteit zorgen wij voor een nog beter resultaat.

 

Door de multidisciplinaire inzetbaarheid, professionele benadering en integrale aanpak is Saat en Jansen Installatietechniek in staat om de modernste elektrotechnische installaties te ontwerpen en te realiseren. Onze vakbekwaamheid is gebaseerd op jaren ervaring.

 

GESCHIEDENIS
Saat en Jansen Installatietechniek is opgericht op 9 januari 2001. Jeroen Saat en Marcel Jansen zijn begonnen als collega’s en hebben hun ervaringen gebundeld tot Saat en Jansen Installatietechniek.

 

www.saatenjansen.nl

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten