Husqvarna Nederland kiest voor een Modul System bedrijfswageninrichting

Voor Husqvarna Nederland hebben wij de Volkswagen Crafter Demo bus in mogen richten. Een prachtige klus.

 

Samen met de Business Developer van Husqvarna Professional zijn we begonnen met het inventariseren van de wensen en eisen. Eigenlijk het mooiste deel van het proces. Samen met de klant kijken naar hoe met de auto in de praktijk gaat gebruiken en wat de wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek volgt er vanuit onze kant de eerste tekening.

 

De opzet van een dergelijke tekening is dat de klant op zijn gemak kan kijken of het beoogde ook werkelijk voldoet zoals het in gedachten was. Hierna kunnen nog enkele tekeningen volgen om zo tot het perfecte plaatje te komen.

 

Het eindresultaat ziet u op de foto’s.

 

Een kleine opsomming:

Opklapbare werkbank met bankschroef

Lekborden met klapfronten

Neerklapbare deur bij de wielkasten

lange ladingbak

Kleding kast

Afsluitbare kast

Uitschuifframe met gereedschap paneel

Smalle lades

Lebord met gereedschappaneel aan de wand.

Extra lange lade naar buiten schuivend met stroom in de lade

230V aansluitingen

Luchtslang voor compressor.

Zonnepanelen op het dak

Modul Led verlichting te bedienen via hotelschakeling.

Walstroom aansluiting

enz

enz.

 

Meer weten over dit mooie project? Neem contact met ons op.

Met al meer dan 330 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.

 

Husqvarna levert aan dealernetwerk tuinproducten zoals kettingzagen, grastrimmers, gazonmaaiers en tuintractoren. Wereldwijd martkeleider op het gebied van robotmaaiers met de Husqvarna Automower

 

Husqvarna vindt het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en accessoires. Met onze services willen wij u helpen efficiënter en productiever te werken. Wij kunnen u helpen om een professionele oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Husqvarna dealers
Alleen gekwalificeerde en erkende dealers verkopen Husqvarna. Dit garandeert dat u altijd deskundige hulp krijgt, of u nu een nieuw product koopt of uw bestaande machine laat repareren of onderhouden.

 

Husqvarna Fleet Services
Husqvarna Fleet Services is een unieke, online service die hoveniers in staat stelt veiliger en productiever te werken. Rust uw machines uit met sensoren die u van informatie voorzien en zorgen dat u overzicht houdt over uw machinepark.

Trillingscalculator
Zorg dat u binnen de aanbevolen trillingsniveaus blijft als u handmatig bediende machines gebruikt. U kunt de trillingen waaraan u wordt blootgesteld berekenen op basis van het type machine en de gebruiksduur.

 

Overdrachtsbeleid
Geen montage, geen ingewikkelde instructies, geen zorgen. Als u een Husqvarna-product koopt, kunt u zeker zijn van een optimale ervaring. Financieringsoplossingen
Ons doel is dat u de machines kunt gebruiken die u nodig hebt en deze kunt financieren op een manier die haalbaar voor u is. Financiering vormt daarom een geïntegreerd onderdeel van onze producten- en dienstenportfolio.

 

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten