Grillo kiest voor een bedrijfswageninrichting van Modul system

GRILLO is al gedurende 3 generaties DE specialist in natuursteen en andere steenachtige materialen voor keukens, interieur en bouw. Vanuit onze moderne fabriek in Huissen produceren wij met passie en vakmanschap het mooiste maatwerk.

 

Van Idee tot realisatie. Onze klanten zijn (interieur)architecten, de keuken- en interieurbouwers en maatwerkspecialisten waarbij wij telkens, samen met hen, technische en esthetische uitdagingen omzetten in succesvolle oplossingen.

 

Laat u inspireren via onze website of nog beter, bezoek ons in Huissen en u zult versteld staan van de mogelijkheden die wij bieden om uw interieurdromen uit te laten komen.

 

Meer weten? kijk op www.grillo.nl

Om de bedrijfsauto optimaal te kunnen gebruiken is er voor een Modul system inrichting gekozen. De inrichting is aangevuld met airline rails en spanstangen. Daar de bus nauwelijks verlichting in de laadruimte heeft, zijn er twee LED strips van Modul System geplaatst.

 

Met de gebruiker van de bus zijn er naar de mogelijkheden gekeken om de bus zo efficiënt mogelijk in te delen naar wensen en eisen van de berijder. De wens om naast de bus via de schuifdeur de materialen en gereedschappen te kunnen pakken is hier ingevuld. Op de vloer twee lades waarin de lijm bussen rechtop in kunnen staan. Daarboven en legbord om de stofzuiger op te bergen. Verder legborden met klapfronten en Modul Boxen voor de bevestigingsmaterialen.

 

In de laadruimte is gekozen om legborden te plaatsen waar de kratten met materialen in kunnen staan. Om de stenen bladen te fixeren zijn er spanstangen in de airline rail geplaatst welke beschadiging van de lading voorkomen.

 

De ledverlichting zorgt voor helder zicht in de laadruimte.

 

Wij wensen Grillo hele veel werkplezier met de bus en zijn inrichting.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten