Denned kiest voor een Topbedrijfswageninrichting

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. En dan heb je natuurlijk wel goed gereedschap nodig.

 

Denned heeft onlangs de sleutel van een nieuwe (hele grote) Renault Master in ontvangst mogen nemen.  Om dan goed georganiseerd op pad te gaan heeft Denned deze prachtige bus door ons laten inrichten met een Topbedrijfswageninrichting.

Wij hebben deze Master voorzien van veel, heel veel, lades. De wens van de berijder van de auto wil al zijn materiaal goed georganiseerd in de lades hebben liggen. Al de lades zijn voorzien van verdeelbakken om zo een goed overzicht te houden.

 

Om op de klus aan apparatuur te kunnen werken hebben we de bus voorzien van een werkbank welke direct bij de ingang via de schuifdeur is geplaatst.

 

De legborden, grijp voorraad bakken en de langgoed bak maken deze inrichting compleet.

 

Wij wensen de mannen van Denned heel veel veilige kilometers toe!

Over DENNED

 

DENNED heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. In 2007 zijn wij begonnen met één busje, wat werkmaterialen en grootse ambitie. Inmiddels zijn we als gezonde onderneming uitgegroeid tot een oranje legioen met ruim 60 vaste medewerkers en 40 flexibele krachten. DENNED is daarbij niet alleen gegroeid in formaat: ook het dienstenaanbod is fors uitgebreid.

Veelzijdig in techniek

 

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. Wij werken voor bedrijven, overheden, industrieën en particulieren. We doen grote warehouses van 100.000 m2, maar ook woonhuizen of renovaties van monumenten. Waar wij uitdagingen zien, stappen wij in. Dat onderscheidt DENNED in een markt waarin veel specialisatie is. DENNED ontzorgt u van ontwerp tot realisatie en biedt oplossingen voor de lange termijn. Betrouwbare installaties die maximaal aansluiten bij uw wensen, nu en in de toekomst.

 

Meer dan installaties
Opdrachtgevers die één aanspreekpunt wensen tijdens de (ver)bouw, voelen zich thuis bij DENNED. Daarnaast zijn wij innoverend. Nieuwe technieken maken wij ons eigen en we volgen continue de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek. Als wij de kans krijgen om bij te dragen aan een gezonde toekomst door duurzame oplossingen te installeren, dan doen we dat!

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten