Caddy Maxi Avitas Autolease

AVITAS is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk.

 

Sterke kenmerken als je het ons vraagt. Avitas is niet zomaar een leasemaatschappij, nee verre van zelfs. Sander van Dijk van Avitas Autolease helpt u verder met uw mobiliteit. Alleen een leaseprijs verkopen… nee daarvoor moet u niet bij Sander zijn.

 

Wilt u echt geholpen worden met uw vraagstuk over de mobiliteit van uw bedrijf? Ja dan bent u bij Avitas Autolease aan het juiste adres.

 

Avitas Autolease maakt het verschil in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Zo ook bij deze goede relatie van Avitas. Door goed naar de wensen en eisen van de klant te luisteren heeft Sander deze prachtige Volkswagen CADDY door ons in laten richten met een Modul System bedrijfswageninrichting.

Modul System:

 

VERGROOT UW LAADVERMOGEN OF
VERLAAG UW KOSTEN
Groter laadvermogen en een robuuste oplossing. Dat zijn twee factoren die onze klanten vaak noemen wanneer we met hen bespreken wat ze globaal van een ombouw verwachten. De bedrijfswageninrichtingen van Modul-System worden gemaakt van ultrahoge-sterktestaal en dat maakt ze licht en duurzaam tegelijk. Wij vinden het ontzettend belangrijk om het totale gewicht van een voertuigombouw te verminderen. Lees verder en kom er achter waarom.

Over Avitas Autolease.

 

AVITAS is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk. Een kleine leasemaatschappij is veelal afhankelijk en daardoor beperkt in middelen en mogelijkheden. Daarentegen handelt een grote leasemaatschappij vaak onpersoonlijk en bieden zij niet de mogelijkheid om écht maatwerk te leveren. AVITAS combineert de voordelen van een grote maatschappij met die van een kleine. Zo onderscheiden wij ons van de gemiddelde leasemaatschappij.

 

AVITAS heeft de capaciteit om mooie deals te sluiten met dealerbedrijven en merkorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat auto’s tegen scherpe tarieven aan te bieden. Los daarvan houden wij zeer persoonlijk contact met onze klanten. Naast onze flexibele openingstijden zijn wij 24/7 bereikbaar. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar.

AVITAS kan aan de behoefte van de klant voldoen. Wij gaan net zo lang door totdat wij exact díe auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen. Oók als dat betekent dat we daarvoor een auto vanuit het buitenland moeten importeren, een passende voorraadauto of een jonge occasion moeten zoeken.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten