Meer mogelijk dan u denkt

Wij leveren een breed scala aan keuze.

Een totaaloplossing is wat wij u bieden.

Alles in één keer geregeld wel zo makkelijk.

Wij bieden u graag een totaal oplossing. Als partner van Modul System zijn wij in staat om nagenoeg alles van 1 leverancier te betrekken. Dit heeft voor u het grote voordeel dat alle componenten op elkaar afgestemd zijn en met elkaar connecten. Tevens is een eventuele garantie afwikkeling vele male sneller en effectiever te verzorgen. Wel zo zeker allemaal.

 

Modul-System bedrijfswageninrichtingen.

 

We kunnen uw lege voertuig ombouwen tot een volledig functionerende bedrijfswagen met onze modulaire inrichtingssystemen en legborden voor bestelwagens. Wij bieden een volledige bestelwagenombouw, die naast de onmisbare wageninrichting modulaire vloeren en zijwandbekleding, voertuigelektronica, accessoires, voertuigbelettering kan omvatten.

 

Modul-Express pakketdiensten

 

Onze opbergsystemen voor bestelwagens zijn ontworpen voor bedrijfswagens in de pakketdienst. Onze legborden zijn gemaakt van ultrasterk staal dat licht maar robuust is en ze zijn voorzien van hogere zijkanten en achterranden om te zorgen dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. Opklapbare legborden bieden flexibele beladingsopties voor bedrijven die een goede opbergcapaciteit nodig hebben, maar die af en toe de volledige vloerruimte van hun bedrijfswagen moeten kunnen benutten. Zo worden bestelwagens optimaal gebruikt en als de legborden worden gebruikt neemt de laadruimte tot 50% toe.

Tussenschot met schuifdeur, geïntegreerde t-rails om lading te bevestigen en andere accessoires voor bestelwagens zijn beschikbaar. Dankzij onze opbergmogelijkheden en legborden kunnen er meer pakketten worden geladen en zijn bestuurders minder tijd kwijt met het zoeken naar losse pakketjes.

 

Modul-Floor Systeem voor vloeren, zijwandbekleding en installatie

 

Onze voertuigvloeren en de installatie ervan betekenen een revolutie door de introductie van een robuust en lichtgewicht systeem voor het ombouwen van bestelwagens. Onze snelle en veilige installatie in bedrijfswagens is te danken aan het slimme ontwerp van de niet-beschadigende modulaire voertuigvloeren en -zijwandbekleding. De producten worden geïnstalleerd met zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren. Dit betekent ook dat er niet door het chassis van het voertuig hoeft te worden geboord, zodat er geen risico op roest is. Dit nieuwe systeem voor voertuigvloeren, zijwandbekleding en installatie voor bedrijfswagens is een echte innovatie, wat wordt ondersteund door het feit dat we meer dan tien patenten hebben aangevraagd.

 

Modul-Connect voertuigelectronica

 

Het elektrische systeem vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfswagen. Ons ervaren technische team zal een elektrisch systeem op maat ontwikkelen dat aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij installeren alles, van eenvoudige verlichting of stopcontacten tot 230V-systemen.

Met Modul-Connect krijgt u een innovatief en slim elektrisch systeem met geïntegreerde accubeschermer en zekeringen. De aangesloten elektrische accessoires kunnen bediend worden via draadloze schakelaars of via de Modul-Connect app.

 

Modul-Fleet Wagenparkbeheersysteem

 

Wilt u beter inspelen op de groeiende mobiliteit van uw organisatie, het bedrijfsrisico van het investeren in een wagenpark verkleinen en efficiëntie en rendement vergroten?

Met Modul-Fleet kunt u de administratie verminderen, het wagenparkbeheer visualiseren, actief wijzigingen aanbrengen en de geleverde resultaten meten.

U vraagt wij draaien

" De enige belemmering is uw fantasie. "

Onze inrichtingen beperken zich niet alleen tot de kasten, nee wij bieden u een totaal concept. Van vloer tot tussenwand, van kast tot omvormer, van werkbank tot verlichting.
Wij bieden u volledige totaalpakket. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Vraag ons om advies

Vertrouw op ons. Wij zien onszelf als probleemoplossers en we zijn er trots op dat we lastige problemen van onze klanten kunnen oplossen. Zo'n oplossing kan bijvoorbeeld zijn het ter plekke ombouwen van voertuigen, het regelen het transport naar onze werkplaats, het ontwikkelen van artikelen op maat en nog veel meer.

Onze inrichtingen worden geproduceerd in onze de eigen fabriek van Modul System in Zweden. De producten worden gemaakt middels de meest geavanceerde productietechnologieën toegepast in Europa. Het productieproces voldoet aan de ISO 9001-certificering en aan de Europese TÜV-norm.

Als klant van Bulters kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Door het partnerschap met Modul System kunt u vertrouwen op vakmanschap en ervaring. Modul System heeft bijna 50 jaar ervaring in de branche en wij doen voortdurend ons uiterste best koploper te blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige producten.

Innovatie. Slimme ideeën werkelijkheid maken. Kwaliteit. Een passie voor perfectie. Veiligheid. Veiligheid is een manier van denken. Milieu. Zwaarwegende argumenten voor lichtgewicht oplossingen.

Wij helpen u bij uw keuze.

Door de eindeloze mogelijkheden, kunt u "uw" eigen inrichting samenstellen op basis van uw wensen. Laten we samen een voorstel maken zodat u middels een 3D tekening kunt zien of dit bij uw wensen past.

Offerte aanvraag