Niet meer boren in de carrosserie

De bedrijfswagenvloer van de toekomst.

Modul-Floor

VOERTUIGVLOEREN EN -ZIJWANDBEKLEDING - ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Onze voertuigvloeren en de installatie ervan betekenen een revolutie door de introductie van een robuust en lichtgewicht systeem voor het ombouwen van bestelwagens. Onze snelle en veilige installatie in bedrijfswagens is te danken aan het slimme ontwerp van de niet-beschadigende modulaire voertuigvloeren en -zijwandbekleding. De producten worden geïnstalleerd met zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren. Dit betekent ook dat er niet door het chassis van het voertuig hoeft te worden geboord, zodat er geen risico op roest is. Dit nieuwe systeem voor voertuigvloeren, zijwandbekleding en installatie voor bedrijfswagens is een echte innovatie, wat wordt ondersteund door het feit dat we meer dan tien patenten hebben aangevraagd.

 

VOORDELEN:

 

– Niet-beschadigend systeem voor vloeren, zijwandbekleding en installatie beschermt de restwaarde van het voertuig.

– Lichtgewicht producten verhogen het laadvermogen of verminderen de uitstoot.

– Robuuste, antislip voertuigvloersystemen met hoge schokbestendigheid voor langdurig gebruik.

– Profielen zorgen voor snelle en veilige installatie en bieden flexibele mogelijkheden voor het vastzetten van lading.

 

 

Modul Floor
VOERTUIGVLOEREN

Hogere restwaarde, een duurzame investering.

Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten op het gebied van functionaliteit, stevigheid en lichte voertuigvloeren. Het vloeroppervlak is gemaakt van antislip aluminium loopplaten, die bijdragen tot een veiliger werkomgeving. Het systeem is zowel geschikt voor bestelwagens met alleen vloeren en zijwandbekleding binnenin, als voor traditionele bedrijfswagens of bestelwagens.

 

Wilt u de brochure van onze vloeren downloaden? Dat kan hier.

Download brochure

Voorbij is de tijd dat je door het chassis van het voertuig moest boren. Onze nieuwe niet-beschadigende bestelwagenvloeren en rails worden geïnstalleerd met gebruik van zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren en zorgt dat de restwaarde van het voertuig intact blijft.

Je zou het teamwork kunnen noemen, de manier waarop verschillende materialen samenwerken in een unieke sandwichconstructie, zodat een ergonomisch, lichtgewicht en robuust systeem ontstaat. Het lichtere gewicht vergroot het draagvermogen van het voertuig en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot.

De verzendkosten voor bestelwagenvloeren en zijwandbekleding kunnen bijna net zo hoog zijn als de prijs van de producten zelf. Omdat we modules leveren die ontworpen zijn om perfect te passen op europallets, zijn de transportkosten aanzienlijk lager.

De modulaire klikvloer wordt gelegd met de messing-en-groefmethode. Het werken met kleinere, beter beheersbare modules in plaats van één groot stuk biedt voordelen op het gebied van ergonomie en een efficiëntere verwerking van materiaal in de werkplaats. De vloer heeft geïntegreerde rails voor een snelle en veilige installatie van inrichtingssystemen en andere accessoires. Doordat de inrichting op rails wordt bevestigd, kan deze gemakkelijk worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd indien nodig.

Wij helpen u bij uw keuze.

Meer weten over de vloeren van Modul? Benieuwd hoe wij uw kasten vast zetten zonder in uw auto te boren? Neem contact met ons op.

Vraag ons om advies