Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Bedrijfswageninrichting van Marco Bulters: speciaal voor jou

Bedrijfswageninrichting

Stel je eens voor: je opent de deuren van je bedrijfswagen en al je gereedschap en materialen liggen keurig netjes in lades, vakken en schappen. Dat is iedere keer weer een plezier. Nooit meer zoeken, stapels verschuiven of te veel bestellen omdat je dacht dat het op was. Of erger nog: tot de ontdekking komen dat al je gereedschap omgevallen is bij een keer hard remmen. Marco Bulters bedrijfswageninrichting verkoopt Modul inrichtingen. Degelijk, op maat geleverd en ook nog ingebouwd in je bedrijfswagen. Makkelijker kan het niet.

Maak je bedrijfswageninrichting af met Zeliox

Als al je gereedschap eenmaal een geschikte plaats heeft in je bedrijfsauto, dan is het wel zo fijn als het daar kan blijven liggen. Dus niet iedere avond uit je auto en in de ochtend weer erin. Niet sjouwen met accu’s en zelfs een stopcontact in je auto. Breid je bedrijfswageninrichting daarom uit met Zeliox, een mobiele stroomoplossing. Eenvoudig laden terwijl je rijdt, of ’s avonds één stekker aan de netstroom. Of laad de Zeliox via de zonnepanelen op je dak.

Veiligheid en kwaliteit voorop

Jouw belang is ons belang. Veiligheid van jou en van je bedrijfsauto staan centraal bij het ontwerpen van onze bedrijfswageninrichtingen. We onderwerpen onze producten aan zware crashtesten. We leveren alleen oerdegelijke inrichtingen die lang mee gaan. En we zorgen ervoor dat deze toch licht van gewicht zijn. Wel 30% lichter dan de gangbare systemen.

Marco Bulters regelt je bedrijfswageninrichting voor je

Ieder zijn vak. Voor ons is dat om de bedrijfswageninrichting zo te ontwerpen dat hij daardoor passend voor jou is. Je vertelt ons simpelweg je wensen en wij vertalen dat in een 3-D tekening. Zodat je alvast kunt zien hoe je bedrijfswagen er straks uitziet. Wil je de wanden en de vloeren ook bijpassend? Geen probleem, ook daar hebben we mogelijkheden voor. We bouwen de systemen voor je in, sluiten de elektrische installaties aan en dan hoef jij hem alleen nog maar op te halen. Vervangend vervoer nodig? Laat het ons weten en we regelen het.

Voorproefje?

Kijk eens naar dit filmpje waarin de mogelijkheden van een Zeliox uitgelegd worden. Daardoor kun je alvast zien hoe efficiënt dit werkt. En wegdromen bij het idee van zo’n praktische inrichting voor jouw bedrijfsauto. Met een stopcontact en extra accu. Om op locatie een lekkere verse bak koffie te zetten, meters heggen te knippen of je schuurmachine te laten loeien. Bel ons en we overleggen graag over de mogelijkheden voor jou.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

bedrijfswageninrichtingen

Neem contact op voor professioneel advies over bedrijfswageninrichtingen

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor het inrichten van uw bedrijfswagen? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact