Renault Express Avitas Autolease

AVITAS is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk.

 

Kenmerken waar wij ons ook erg goed in kunnen vinden. Voor een zeer gewaardeerde relatie heeft Avitas Autolease een splinter nieuwe Renault Express mogen leveren.

 

In deze Renault moest een zeer goede, degelijke en duurzame bedrijfswageninrichting in komen.

 

En ja….. dan kom je al snel uit op een Modul System bedrijfswageninrichting.

Modul System:

 

VERGROOT UW LAADVERMOGEN OF
VERLAAG UW KOSTEN
Groter laadvermogen en een robuuste oplossing. Dat zijn twee factoren die onze klanten vaak noemen wanneer we met hen bespreken wat ze globaal van een ombouw verwachten. De bedrijfswageninrichtingen van Modul-System worden gemaakt van ultrahoge-sterktestaal en dat maakt ze licht en duurzaam tegelijk. Wij vinden het ontzettend belangrijk om het totale gewicht van een voertuigombouw te verminderen.

 

Over Avitas Autolease.

 

AVITAS is persoonlijk, oplossingsgericht en merkonafhankelijk. Een kleine leasemaatschappij is veelal afhankelijk en daardoor beperkt in middelen en mogelijkheden. Daarentegen handelt een grote leasemaatschappij vaak onpersoonlijk en bieden zij niet de mogelijkheid om écht maatwerk te leveren. AVITAS combineert de voordelen van een grote maatschappij met die van een kleine. Zo onderscheiden wij ons van de gemiddelde leasemaatschappij.

 

AVITAS heeft de capaciteit om mooie deals te sluiten met dealerbedrijven en merkorganisaties. Hierdoor zijn wij in staat auto’s tegen scherpe tarieven aan te bieden. Los daarvan houden wij zeer persoonlijk contact met onze klanten. Naast onze flexibele openingstijden zijn wij 24/7 bereikbaar. Op deze manier staan wij altijd voor u klaar.

AVITAS kan aan de behoefte van de klant voldoen. Wij gaan net zo lang door totdat wij exact díe auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen en eisen. Oók als dat betekent dat we daarvoor een auto vanuit het buitenland moeten importeren, een passende voorraadauto of een jonge occasion moeten zoeken.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten