Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Auto stopcontact voor mobiele stroom onderweg en op locatie

Auto stopcontact

Had je maar een stopcontact in je auto verzucht je op een regenachtige dag. Dan kon je tijdens je schaft een lekkere tosti maken of een vers bakje koffie zetten. Even opwarmen. Een stopcontact in je auto zou zoveel tijd schelen denk je wel eens. Als de klant niet kan op de dagen dat het in jouw agenda past. Of als je in een donker bos staat om nog een stukje te zagen en je bouwlamp is leeg. Als je de steiger af moet, naar de zaak moet rijden en dan weer terug om met een volle accu de verf verder af te branden. Had je dan maar een stopcontact in je auto. Marco Bulters dacht dit ook en vond de oplossing: Zeliox mobiele stroomvoorziening.

Hoe werkt de Zeliox

De Zeliox is een soort aggregaat op stroom. Net zo stil, schoon en duurzaam als je accu gereedschap. Met de Zeliox heb je niet alleen een stopcontact in je auto maar ook een omvormer en accu in één apparaat. Je kunt de Zeliox op de volgende 3 manieren laden:

– Via netstroom
– Door de zonnepanelen op je bedrijfsauto
– Middels de wisselstroomdynamo van je bedrijfswagen (Zelfs EV’s kunnen de Zeliox laden, vraag naar de mogelijkheden).

Niet meer zeulen met je accu’s, geen getob meer of je al je gereedschap aan de laders hebt gelegd. Of de klant nu wel of niet thuis is, jij haalt je stroom gewoon uit het stopcontact van je auto. Scheelt weer als je smerige kleren aan hebt.

In 3 types en veel varianten

Hoe lang je je accu gereedschap kunt gebruiken, hangt helemaal af van welk type gebruiker je bent. Om je een idee te geven:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Inbouw of stand alone

De Zeliox is simpel aan te sluiten. We leveren beugels mee zodat je hem met een uur werkend hebt. Nog mooier is het om de Zeliox te integreren in een Modul bedrijfswageninrichting. In dit filmpje laat Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen je zien hoe geweldig dat eruitziet. Bespaar ook geld, tijd en frustratie en kies voor een Zeliox. Zodat je niet alleen je accu’s kunt laden in je auto maar ook een stopcontact in je auto hebt. Marco Bulters spreekt graag de mogelijkheden met je door en kiest dan samen met jou de best passende oplossing.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

Auto stopcontact

Neem contact op voor advies over het plaatsen van een auto stopcontact

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor het plaatsen van uw auto stopcontact? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact