Aluca bedrijfswageninrichting voor Deutsche Windtechnik

Als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen!

 

De Deutsche Windtechnik is al jaren klant van Isfordink Olst, een van de grootste bedrijfswageninrichters van het land. Maar door een volle agenda waardoor er niet snel genoeg geschakeld kon, een speerpunt van Isfordink, werd er voor de klant een oplossing gezocht.

 

Aangezien ik de wagenparkbeheerder van DWT uit mijn verleden goed ken en een zeer goede relatie heb met Isfordink, was het plan al snel klaar.

 

DWT heeft voor zijn bedrijfswagens de inrichtingen volledig uitgekristalliseerd en  dus hoefde het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden.

DWT is al jaren erg goed te spreken over het duitse merk: Aluca! En terecht. Zeer mooie producten met de visie: 100% aluminium.

 

Wij hebben twee prachtige modules mogen monteren. Tevens zijn de bussen van een speciale tussenwand voorzien om zo meer ruimte in de cabine te krijgen.

 

230V via een walstroom aansluiting, omvormer op de hoofdaccu. Led verlichting, werkverlichting en natuurlijk een Easy Aero voor de verse lucht in de laadruimte.

 

Bent u ook geïnteresseerd in en Aluca bedrijfswageninrichting? Wij helpen u graag verder.

Maintenance, inspection, repair and improvements worldwide from a single source.

 

We are Deutsche Windtechnik, a global provider of comprehensive service for all important wind turbine technologies. We work together with operators, plant managers, investors and many other partners to ensure that a wide variety of wind projects receive the service they need. Onshore and offshore Together, we design appropriate framework conditions for this work: basic contracts, risk-free full maintenance contracts or completely customised agreements. We help you to combine your business goals with a service concept that is tailored to your needs.

 

https://www.deutsche-windtechnik.com/nl/

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten