23 maart 2018 Marco

Sales Dealer van het jaar!

DD 21-03-2018  BarneveldVolkswagen Bedrijfswagens DealermeetingArchiefnummer : 180465

Uw Volkswagen Bedrijfswagen Dealer Zijm is als winnaar uit de bus gekomen tijdens de “Sales Dealer van het jaar 2018” verkiezing.

Dit is op 21 maart bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Dealermeeting, welke deze keer plaatsvond in Barneveld. Het gehele team van Zijm Bedrijfswagens is erg trots dat we deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

We danken niet alleen onze klanten maar ook zeker de werknemers van Zijm Bedrijfswagens welke er alles aan doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Zorgeloze mobiliteit en transport is sinds onze oprichting, ruim 50 jaar geleden, de belangrijkste peiler van ZIJM geweest. Steeds weer proberen wij een moderne vertaling te vinden voor dit thema, met in ons achterhoofd de gedachte dat al onze klanten recht hebben op optimale dienstverlening.

Vandaar dat wij graag voor u klaar staan om u te adviseren en te begeleiden bij de invulling van uw mobiliteits- en vervoers- behoefte. Onze specialiteit is niet het éénmalig verkopen van een betrouwbare en veilige bedrijfswagen met een lange levensduur, nee ; Onze specialiteit is het gehele plaatje. Dit jaar en voor de komende jaren.

Marco Bulters, uw Volkswagen Bedrijfswagen adviseur.

Kom in contact met ons!