Zonnepark Services Nederland laat haar Navarra van een Modul System kast voorzien.

Voor Zonnepark Services Nederland mochten we voor de tweede keer meedenken om de laadruimte van één van haar bedrijfswagens zo optimaal mogelijk in te richten zodat de benodigde gereedschappen en materialen mee kunnen.

 

Ditmaal ging het om een Nissan Navarra welke omgebouwd is naar een enkel cabine “grijs” kenteken. Bij deze dikke Pick-Up is de achterbank verwijderd en een tussenschot geplaatst. Hierdoor blijft er een kleine afgesloten laadruimte over.

 

Om toch op makkelijke wijzen onderdelen en gereedschappen mee te nemen, is er kast met lades tegen de achterwand van de auto geplaatst. Boven op de kast is en legbord geplaatst en om de gereedschap koffers goed te kunnen vervoeren hebben we op de laadvloer ruimte gemaakt zodat de koffers naast elkaar op de vloer kunnen staan. Deze worden eenvoudig met een rubber lus vastgezet.

 

Boven de koffers is nog een ruimte gecreëerd door een legbord met klapfront te plaatsen. Op deze manier is de relatief kleine ruimte optimaal benut!

 

Om de laadbak van de Navarra te beschermen hebben wij deze voorzien van een coating. Dit om roestvorming bij krassen geen kans te geven.

Zonnepark Services Nederland B.V.

 

Zonnepark Services Nederland B.V. is een joint venture van Chint Solar en Goldbeck Solar. De nieuw gevormde Joint Venture startte op 1 oktober 2020 met ongeveer 440 MW aan afgesloten O&M-contracten en wordt het toonaangevende O&M-bedrijf in Nederland. De Joint Venture zal haar klanten meer dan 20 jaar wereldwijde PV-ervaring bieden in combinatie met lokale expertise van de Nederlandse ingenieurs en servicetechnici van de Joint Venture. Zonnepark Services Nederland B.V. zal in staat zijn om professionele O&M diensten te leveren in heel Nederland tegen concurrerende kosten met korte reactietijden en een hoog serviceniveau.

 

 

Meer weten over Zonnepark Services? Klik hier!

Heeft u ook een vraagstuk waar u niet helemaal uitkomt? Wij helpen u graag verder.

 

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op.

 

  Bekijk meer artikelen

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Laat u ontzorgen

  Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

  Advies aanvragen
  Maatwerk

  Bespaar tijd

  Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

  Specialist inzetten