Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Zeliox, de mobiele stroomoplossing

Zeliox

Stroom onderweg en op locatie. Dat maakt je leven zoveel makkelijker. Iedere avond even een stekker in de netstroom en al je accu’s worden in je auto opgeladen. Geen gesjouw meer, niet meer je bed uit omdat je toch een accu bent vergeten, geen gehaast in de ochtend. Gewoon zorgeloos je bedrijfswagen starten en wegrijden. Zelfs onder dat rijden, kunnen je accu’s nog verder laden. Klinkt perfect? Maak kennis met Zeliox, de mobiele stroomoplossing. Marco Bulters Bedrijfswageninrichting bouwt deze met plezier voor je in je bedrijfsauto.

Bespaar tijd en frustratie

Natuurlijk is gereedschap op accu ideaal. Schoon, stil, duurzaam en goed voor het milieu. Toch is er één groot nadeel. Je kunt niet overal je accu’s opladen. Stel je maar eens voor:
De schuurmachine stopt ermee. Net als je bovenop de steiger staat. De extra accu is ook al leeg. Terug naar de zaak dus.
Nog een paar struikjes snoeien en dan is de tuin van je klant klaar. Accu leeg en klant niet thuis. Morgen weer terug helaas.
Je staat al de hele dag in de motregen bermen schoon te maaien. Een warme tosti en verse koffie smaken vast geweldig tijdens de schaft. Maar ja, geen stopcontact in je bedrijfswagen.
Middenin het bos bomen zagen. Het wordt schemerig. Bouwlamp leeg. Morgen maar weer verder.
Nog een paar filmbeelden monteren en dan is je reportage af. Toch meer gevraagd van je accu dan verwacht. Dan maar op de zaak de rest afmaken.
Zeliox maakt een einde aan onverwachte lege accu’s.

Wat is een Zeliox?

Een Zeliox is een accu en omvormer in één. Daardoor is het mogelijk om in je bedrijfsauto 230 volt en 12 volt te gebruiken. Met een stopcontact in je bedrijfswagen. Met trots vertellen we dat Zeliox een Nederlandse uitvinding is. Bedacht en gemaakt in Nederland. En we zijn nog trotser dat Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen de Zeliox levert.

Op locatie en onderweg stroom hoe werkt dat?

De Zeliox mobiele stroomvoorziening kun je op verschillende manieren voeden, namelijk via:

– Netstroom met een stekker
– Zonnepanelen op het dak van je bedrijfswagen
– De wisselstroomdynamo van je bedrijfsauto (Zelfs EV’s kunnen de Zeliox laden, vraag naar de mogelijkheden).

Je kunt dus zelf kiezen of je de Zeliox onderweg oplaadt, ’s avonds in de werkplaats aan de netstroom legt of via je zonnepanelen overdag en in de zonnige avond voordelig laat laden. Zo ben je altijd verzekerd van een volle accu voor je gereedschap.

Welke Zeliox past bij jou?

Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen biedt iedere klant het liefst zorgeloze mobiliteit. Voor iedere uitdaging een oplossing vinden is Marco’s motto. Daarom kijkt hij eerst wat voor type gebruiker je bent en hoeveel mobiele stroom je op locatie nodig hebt. Zeliox onderscheidt 3 soorten gebruikers en heeft daarvoor diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Past de Zeliox ook in mijn bedrijfsauto?

De Zeliox is plug and play en standalone. Je kunt hem dus in iedere bedrijfsauto monteren. Met de meegeleverde beugels is dat zo gepiept. Helemaal ideaal is het wanneer je de Zeliox mobiele stroom integreert in een Modul bedrijfsinrichting. Met een handige dashboardknop erbij zodat je vanachter je stuur de Zeliox eenvoudig aan of uit kunt zetten. Bel Marco Bulters om te overleggen welke Zeliox bij jou past.

Alvast even kijken?

We hebben een filmpje opgenomen waarop je de werking goed kunt zien. Of kijk op de website van Zeliox voor nog meer beeld en geluid.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

zeliox

Neem contact op voor professioneel advies over Zeliox.

Bent u geïnteresseerd in Zeliox en wenst u graag een offerte te ontvangen of verdere informatie? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact