ZEKER IT past de huidige inrichting aan en breidt het uit.

Modul System is niet alleen heel uitgebreid, licht van gewicht, ultra sterk, duurzaam, innovatief enz. Nee dat zijn kreten die iedereen roept. (ongeacht of ze waar zijn of niet)

 

Nee Modul System is ook ECHT modulair en ten alle tijden aanpasbaar. En dat kunnen er niet veel zeggen.

 

Neem nu het voorbeeld hier op de foto. Dit is de bus van Zeker IT, Erwin Krot. Hij heeft deze inrichting aangeschaft op basis van de toenmalige wensen en eisen. Helemaal top! Nu zijn in de loop van de jaren zijn wensen en eisen iets veranderd. Klinkt bekent voor veel ondernemers.

 

De huidige kast bood ruimte voor de festool koffers. In de praktijk werden deze steeds minder gebruikt en namen dus ruimte in beslag die naar het idee van Erwin op een andere manier ingevuld zou kunnen worden.

 

 

Erwin kwam met de vraag bij ons of hier een lade blok in gemaakt zou kunnen worden en of hij dat zelf zou kunnen doen. Tevens wilde Erwin graag twee multifunctionele koffers van Modul System inde kast plaatsen.

 

Zo gezegd zo gedaan. Op basis van de huidige opstelling hebben we een voorbeeld gemaakt hoe het zou kunnen worden. Het huidige legbord verwijderen, ladeblok plaatsen, een korter legbord aanbrengen voor twee Multi Boxen, een compact legbord plaatsen voor de huidige Modul Boxen. Door de huidige Modul Boxen in een compact legbord te plaatsen ontstaat er ruimte op het bestaande legbord. Op deze manier komt er zelfs ruimte vrij in de kast.

 

Doordat de inrichtingen van Modul System zeer doordacht zijn, heeft Erwin de kast zelf aangepast op een vrij moment welke hem uit kwam. Dit scheelde ook een rit van Leeuwarden naar Bemmel 😊.

 

 

Tevens had Erwin de vraag naar opklapbare schappen. Links voor in de bus stonden nu delen tegen de wand welke niet altijd in de bus staan. Als deze materialen niet in de bus staan, is daar ruimte welke dan niet functioneel gebruikt wordt. Met een aantal opklapbare legborden zou deze ruimte veel efficiënter gebruikt kunnen worden.

 

Materialen mee? Tegen de opgeklapte legborden vast zetten. Ruimte nodig? Legborden klappen en er ontstaat veel opbergruimte.

 

 

De oplossing? De super sterkte Opklapbare legborden van Modul System welke stak tegen de wand gemonteerd kunnen worden om zo geen ruimte te verliezen indien ze niet gebruikt worden. Zeer sterke constructie door het gebruik van UHHS-staal en legborden welke eenvoudig op te klappen zijn door een gasveer constructie.

 

Zoals u ziet, in een handomdraai een inrichting aangepast naar de huidige wensen en eisen.

 

Doe als Erwin!

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten