Voor alle helden

Jullie zijn “HELDEN” nu we midden in de Corona crisis verkeren is het bezorgen van pakketten nog belangrijker dan het al was. Jullie gaan de weg op zodat we met z’n allen binnen kunnen blijven. Dank daarvoor.

Het goede werk moet natuurlijk wel met goed gereedschap gedaan worden. De pakketten moeten op een efficiënte en verantwoorde manier in de bus vervoerd worden. Wij kunnen u erbij helpen. Bulters Bedrijfswageninrichtingen is partner van Modul System een Zweeds bedrijf welke sinds 1970 al actief is in de markt van bedrijfswageninrichtingen.

 

MODUL-EXPRESS

Onze opbergsystemen voor bestelwagens zijn ontworpen voor bedrijfswagens in de pakketdienst. Onze legborden zijn gemaakt van ultrasterk staal dat licht maar robuust is en ze zijn voorzien van hogere zijkanten en achterranden om te zorgen dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. Om u in deze tijd te ondersteunen hebben wij een aanbieding welke loopt tot de bij iedereen bekende 28e April 2020.

Opklapbare legborden links:
– 2 rijen van 1620mm x 486mm
– 2 rijen van 1296mm x 486mm
– 3 staanders
– Assemblage en montageTotale schap lengte 2916mm

Normale waarde: € 2.180,76 excl. BTW
Nu voor € 1.699,00 excl. BTW inclusief montage

– 2 rijen van 1620mm x 486mm
– 2 staanders
– Assemblage en montage

Normale waarde: € 1.389,92 excl. BTW
Nu voor € 1.099,00 excl. BTW inclusief montage

 

ONTWORPEN
Hogere zijkanten en achterranden zorgen ervoor dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. De lagere, speciaal ontworpen voorrand maakt het uitladen eenvoudiger.

ERGONOMISCH
Kosten noch moeite zijn gespaard om een ergonomische oplossing te ontwerpen. Dankzij gasveren zijn de legborden eenvoudig omhoog en omlaag te klappen.

 

GEÏNTEGREERD
De T-rails die in de profielen zijn geïntegreerd, kunnen worden gebruikt om lading vast te zetten en ze zijn te combineren met onze standaard sjorproducten.

 

ROBUUST
Elk legbord heeft een laadcapaciteit van 120 kg en kan desgewenst in een schuine hoek worden gemonteerd.

 

Meer weten?
Wij staan voor u klaar!
Bulters Bedrijfswageninrichtingen BV

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten