Sloten Service Roerdalen kiest voor een Topbedrijfswageninrichting

Sloten Service Roerdalen heeft zijn nieuwe Renault Master in ontvangst genomen. Al jaren is de heer Polderman vaste klant bij Renault dealer Bochane. En ook deze nieuwe auto is daar weer vandaan gekomen.

 

In deze nieuwe bus was er de wens om een werkbank te monteren zodat er op locatie in de bus gewerkt kan worden. Doordat Sloten service Roerdalen op locatie een eigen sleutelmachine bij zich heeft, kunnen er ter plekke sleutels bij gemaakt worden zoveel de klant wenst.

 

Echter moeten de benodigde machines dan wel ergens kunnen staan en moet er wel een werkbank zijn.

 

Zo gezegd zo gedaan!

Om de machines van stroom te voorzien hebben we de meest vooruitstrevende mobiel stroomvoorziening de Zeliox geplaatst. Twee dubbele wandcontact dozen boven de werkbank geplaatst zodat er makkelijk stroom vanaf de werkbank gehaald kan worden.

 

De Zeliox is onder de werkbank geplaatst en ook hier kan nog 230Volt vandaan gepakt worden. De Zeliox is een mobiele stroomvoorziening welke ervoor zorgt dat er altijd 230 volt voor handen is zonder dat de hoofdaccu van de het risico loopt leeg te raken.

 

Om los gereedschap en voorraad netjes op te hangen zijn er gereedschap panelen tegen de wand geplaatst. De grote lades zorgen voor de nodige opbergruimte.

De volledige inrichting is van Topbedrijfswageninrichting.nl. Zeer goede kwaliteit tegen lage kosten.

 

Bent u ook op zoek naar een nieuwe bedrijfswageninrichting tegen een zeer goede prijs? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

 

Sloten Service Roerdalen

 

Iedereen kent het wel. Je bent druk, je hebt haast en wilt snel vertrekken naar die ene afspraak. Je hoort de deur in het slot vallen en beseft je dan… oeps de sleutel ligt nog binnen. Grote kans dat het u ook al een keer is gebeurd. Mij overkwam het ook dat ik mezelf buitensloot. Helaas had ik vervolgens een negatieve ervaring met personen die mijn deur hielpen openmaken. Het kostte me honderden euro’s. Ik voelde me belazerd en nadat ik deze verhalen van vrienden en kennissen in mijn omgeving ook hoorde, besloot ik dat dit mijn motivatie was. Ik kan slecht tegen onrecht. Mensen die mij kennen, weten dat ik eerlijkheid hoog in het vaandel heb staan.

 

Bewoners die zichzelf buitensluiten kijken vaak snel op internet om geholpen te worden. De eerste de beste slotenmaker die ze kunnen vinden, die bellen ze. Dat deed ik ook, maar de eerste hits op Google blijken allemaal van vage bedrijven te zijn. Het zijn geen eerlijke personen. Want wanneer je belt, noemen ze een bedrag, komen ter plekke, maar na het openen van de deur blijken er nog extra kosten bij te komen. Dit kan oplopen tot vele euro’s. Als burger voel je je bedrogen.

 

Dit moet anders én eerlijker.www.slotenserviceroerdalen.nl/

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten