EASY AERO DAKVENTILATOR

Altijd krachtige ventilatie in de laadruimte van je bestelwagen?

 

Geen kwetsbare bewegende delen op het dak – kan door de wasstraat
Geen grondplug nodig – geschikt voor elektrische bestelwagens
Hoge capaciteit door krachtige push en pull werking

Easy Aero

Voorkom vocht, vieze lucht en warmte in je bestelwagen

Condens, vieze lucht en warmte zorgen voor een vervelende werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en de apparatuur aantasten. Door de laadruimte van je bestelwagen goed te ventileren voorkom je deze ellende. Dat kan met de Rhiwa Easy Aero dakventilator.

 

De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Door het ene gat van de dakventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor heb je geen bodemafvoer meer nodig. Dit scheelt veel werk en voorkomt beschadigingen. Wil je ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in je bestelwagen? Kies dan voor de Easy Aero elektrische dakventilator.

Nieuw: Easy Aero Electric

Na het succes van de Rhiwa Easy Aero hebben wij nu ook een elektrische variant beschikbaar. In deze video presenteert onze bestelwagen specialist Jeroen Rovers deze unieke elektrische dakventilator. De Rhiwa Easy Aero Electric voert ook tijdens stilstand en lage snelheid effectief, vocht, warmte en geur uit de laadruimte van je bestelwagen af. Ideaal wanneer je je bestelbus als werkplaats gebruikt of dieren vervoert. Neem voor meer informatie contact met hem op.

Korte intro over de Electric Easy Aero?

Bekijk hem op youtube

Bekijk de easy aero on youtiube

Veelgestelde vragen

Voor welke voertuigen is de Easy Aero geschikt?

– De Easy Aero is geschikt voor elke bedrijfswagen met een imperiaal hoogte van minimaal 55 mm. Voor bedrijfswagens met hemelbekleding is een aparte adapter beschikbaar.

 

Wat is het verschil met traditionele dakventilatoren?

– De Easy Aero beschikt over aantoonbaar meer capaciteit dan traditionele dakventilatoren. De push- en pull werking resulteert in een debiet van 70 m3/uur. De ventilatiekracht is in sterkte afstelbaar.

Je monteert de Easy Aero in een handomdraai, dankzij een gedetailleerde montagehandleiding en een video-instructie. Door de geometrie van de Easy Aero is er geen bodemdoorvoer noodzakelijk. In tegenstelling tot traditionele modellen. Easy!

 

In welke kleuren is de Easy Aero leverbaar?

– De Easy Aero is standaard verkrijgbaar in zwart of wit. Mocht je de dakventilator in een andere kleur wensen, dan is dat op aanvraag mogelijk.

 

Hoe monteer ik de Easy Aero?

– Je ontvangt bij de bestelling een montagehandleiding.

Teken de gaten af met de bijgeleverde boormal en maak de gaten in het dak met een 90 mm pons. Deze is als optie bij te bestellen. Gebruik voldoende kit aan de onderzijde en steek de buizen door de gaten met het rooster aan de voorzijde. Schroef de afdekplaat aan de binnenzijde van de ruimte erop met de bijgeleverde schroeven. De dakventilator is gemonteerd: easy!

Door de geometrie van de Easy Aero is er geen bodemdoorvoer noodzakelijk. In tegenstelling tot traditionele modellen.

Montage kunnen wij ook voor verzorgen.

 

Wat krijg ik allemaal meegeleverd?

– Je ontvangt bij de bestelling de dakventilator, schroeven, boormal en een montagehandleiding. Er is een pons op aanvraag leverbaar.

 

Kan de Easy Aero ook door de wasstraat?

– Jazeker, de Easy Aero dakventilator is gemaakt van stevig kunststof en schokbestendig. Doordat er geen draaiende delen zijn gebruikt, is de dakventilator minder kwetsbaar en geruisloos.

 

Hoe is de Easy Aero getest?

– De Easy Aero dakventilator is grondig getest. Imbema beschikt over een eigen R&D afdeling waar de producten worden ontworpen, geproduceerd en getest. De Easy Aero dakventilator is doorgerekend door middel van een CFD calculatie. Vervolgens hebben er  met behulp van geavanceerde apparatuur veelvuldig ‘roadtests’ plaatsgevonden.

 

 

 

Meer Weten over deze revolutionaire dakventilator?

 

Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

 

   

  Easy Aero bestellen? Dat kan ook online in onze shop!

  Klik hier

  Bestel de Easy Aero hier

  Bekijk meer artikelen

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Laat u ontzorgen

  Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

  Advies aanvragen
  Maatwerk

  Bespaar tijd

  Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

  Specialist inzetten