Partner voor uw zakelijke auto’s

Bent u op zoek naar een partner voor uw zakelijke auto’s die u werkelijk in alle facetten ondersteunt en adviseert? Een partij met kennis van het autovak in de breedste zin van het woord, gecombineerd met kennis van beheer en financiële diensten? Dan bent u bij AVITAS Autolease aan het juiste adres. AVITAS Autolease levert operationele lease oplossingen voor ZZP’ers en het MKB. Als merkonafhankelijke organisatie zetten wij alles op alles om aan uw behoeften te voldoen. Door onze oplossingsgerichte mentaliteit zijn wij in staat, denkend vanuit het standpunt van de klant, de meest geschikte oplossing te vinden.

Een partner die u in werkelijk alle facetten ondersteunt.

 

Dat klinkt goed! Wij willen niet arrogant klinken maar wij herkennen ons in deze zin. Daarom is het ook niet vreemd dat Avitas ons bij een project betrekt.

 

Stel u werkt bij een zorggroep als facilitair medewerker, dan heeft u genoeg zorgen aan uw hoofd. En al helemaal op het gebied van auto’s, daar zoekt u een betrouwbare partner voor. De Zorg Groep heeft deze partner dus gevonden in Avitas Autolease. En dat dat goed zit, blijkt wel uit het aantal auto’s wat inmiddels door Avitas verzorgd is voor de Zorggroep.

 

Voor de “post” auto moest een vervanger komen, en ook hier is Sander van Dijk van Avitas in betrokken.

De auto is in samenspraak met de logistieke afdeling van de Zorgroep samengesteld.

 

Wij zijn daarna door Avitas aangesloten om de op maat gemaakte inrichting te verzorgen. Tevens hebben wij de opstap en sidebars van deze auto mogen monteren.

 

Al met al een mooie samenwerking en een geweldig resultaat.

 

Bent u nou ook op zoek naar zo’n partner die u het werk uit handen neemt?

 

Avitas Autolease.

  • Postadres:
    Postadres 6606
    6503 GC NIJMEGEN

 

 

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten