Overzicht en veiligheid

We kunnen ons goed voorstellen dat je je afvraagt waarom je zou investeren in de inrichting van een mobiele werkplaats in jouw bedrijfswagen. Om te beginnen betekent een mobiele werkplaats dat je zo efficiënt en productief mogelijk kunt werken. Je hoeft in ieder geval een stuk minder terug te rijden naar de werkplaats, want je kunt je voorraad en gereedschap gewoon meenemen.

 

Bulters Bedrijfswageninrichtingen is bekend met verschillende merken en werkbussen en luistert naar de individuele belangen van de klant.

 

Tijd kost geld voor jou als ondernemer en een mobiele werkplaats kan je veel tijd schelen.

 

Wij ontwerpen en realiseren samen met jou de perfecte oplossing voor je rijdende werkplaats.  Samen bekijken we jouw wensen en richten die in door hem aan te passen aan jouw eisen en behoefte.

 

Of je nu een, installateur, loodgieter of elektricien bent; een verzorgde inrichting van je bestelwagen zal je werk op een efficiënte en praktische wijze veranderen waardoor je sneller kunt werken. Met een nette inrichting van je bestelwagen zal je in de ogen van je klanten een beter professioneel imago hebben.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een professionele bedrijfswageninrichting ten opzichte van losse kasten of helemaal geen opbergruimte in uw bedrijfswagen is het veiligheidsaspect. Professionele inbouwsystemen moeten voldoen aan hoge eisen, ze zijn solide geconstrueerd en ook de bevestiging aan de carrosserie is zo gemaakt dat deze flinke klappen kan doorstaan. Zo weet u zeker dat uw spullen op hun plek blijven staan, ook als er onverhoopt iets gebeurt onderweg.

 

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat losse materialen in uw bedrijfswagen doen bij een noodstop of zelfs bij een ongeval? De krachten én gevolgen van een ongeluk op de weg kunnen groot zijn. Als je een noodstop maakt of een ongeluk krijgt en materialen of gereedschappen los komen van hun plek, beweegt die op grote snelheid richting jou als bestuurder. Neem bijvoorbeeld een boormachine van 20 kilo, die komt door een plotselinge beweging los van zijn plek, neemt veertig keer in gewicht toe en vormt daarmee een wezenlijk gevaar voor jou als bestuurder en een eventuele bijrijder.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten