Mobiele werkbank van Modul system in uw bedrijfswagen.

Denkt in in problemen of in oplossingen?

 

Denkt u in problemen, dan kunnen wij u daar niet mee helpen. Denkt u in oplossingen? Dan denken wij graag met u mee.

 

Heeft u wel eens een klus op een plaats waar u eigenlijk een werkbank nodig heeft maar deze niet tot uw beschikking is? Staat de bus net te ver om deze als werkbank te gebruiken?

Dan hebben wij de oplossing. De Mobiele werkbank van Modul System.

 

Modul System is niet alleen erg goed in het inrichten van uw bedrijfswagen, nee Modul System denkt met u mee. Dus ook buiten uw bus helpen wij u graag.

Wat denkt u van de mobiele werkbank welke wij u hier presenteren?

 

Deze werkbank heeft een breedte van 1458mm en is 486mm diep. Doordat de werkbank op wieltjes staat, is deze makkelijk met een oprijplaat de bus in en uit te rollen.

 

Deze prachtige set bestaat uit maar liefst 11 lades en 6 diepe Modul Boxen. Tevens zijn er twee uittrekbare legborden met assortiments koffers aanwezig. De bovenste rij bestaat uit 9 kleine Modul Boxen waar u uw verbruik voorraad in kwijt kunt.

De extreem lichte en robuuste werkbank die bestand is tegen oliën, chemicaliën en extreme temperaturen. De slagweerstand is vergelijkbaar met die van een traditionele houten werkbank.

Het bovenblad is gemaakt van sandwichmateriaal, zodat het niet gevoelig is voor vocht. Daarom zal hij niet kromtrekken of van vorm veranderen zoals houten werkbanken dat kunnen doen.

Het aluminium randprofiel verhoogt de robuustheid en geeft de werkbank een mooie afwerking. De hogere achterwand is voorzien van een gereedschapspaneel waar u nog allerhande materialen aan kunt bevestigen.

Wilt u meer weten over deze Mobiele werkbank van Modul System of er zelf eentje samenstellen?

 

Neem dan contact met ons op.

 

  Bekijk meer artikelen

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Laat u ontzorgen

  Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

  Advies aanvragen
  Maatwerk

  Bespaar tijd

  Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

  Specialist inzetten