Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Omvormer 12 naar 220 en accu ineen: Zeliox mobiele stroom

Omvormer 12 naar 220

Niet meer heen en weer naar de zaak om je accu’s te laden. Geen gesjouw meer in de avond en ochtend met de accu’s van je gereedschap. Gewoon aan het werk kunnen ook al is de klant niet thuis. Geen stinkende, trillende en lawaaierige aggregaat meer naast je maar stille en schone stroom. Op locatie een vers bakje koffie of een warme tosti. Een stopcontact in je auto om te laden of te gebruiken. Een omvormer van 12 naar 220. Dat zou een ideale oplossing zijn voor al je accu gereedschap. Marco Bulters dacht hetzelfde en vond de oplossing: Zeliox mobiele stroom.

Omvormer van 12 naar 220 en accu ineen

Een Zeliox is een accu en een omvormer van 12 naar 220. Hierdoor heb je een stopcontact met 220 volt en een aansluiting van 12 volt. Om al je accu’s te laden, direct stroom in je bedrijfsauto te gebruiken of je 12 volt apparatuur aan te sluiten. We zijn er trots op dat de Zeliox in Nederland bedacht en gemaakt is. En nog trotser dat Marco Bulters partner is van dit handige product.

Hoe laad ik de Zeliox op?

Deze mobiele stroomvoorziening kun je op verschillende manieren voeden, namelijk via:

– Netstroom met een stekker
– Zonnepanelen op het dak van je bedrijfswagen
– De wisselstroomdynamo van je bedrijfsauto (als deze op fossiele brandstof rijdt).

Je kunt dus zelf kiezen of je onderweg oplaadt, de Zeliox ’s avonds in de werkplaats aan de netstroom hangt of via je zonnepanelen eenvoudig en goedkoop laat laden.

Hoe lang heb ik dan stroom?

Dat hangt vooral af welk type gebruiker je bent. Ben je bijvoorbeeld:

  • een lichte gebruiker: de Zeliox Compact (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)Klein maar krachtig: 1600 WattOm bijvoorbeeld: 3 uur lang je schuurmachine laten draaien of 20 uur je bouwlamp gebruiken.
  • een gemiddelde gebruiker: de Zeliox custom (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)Alles behalve gemiddeld: vanaf 1800 Watt tot maar liefst 3500 WattOm bijvoorbeeld: 37 uur lang je laptop te gebruiken of 30 minuten te lassen
  • een zware gebruiker: de Zeliox plusDe echte krachtpatser: 3500 Watt en een piekvermogen van 6500 WattMaar liefst 4 uur lang koffiezetten, 18 uur accu’s opladen of 2 uur je compressor gebruiken

Aansluiten

De Zeliox is een stand alone unit. Plug and play in maar 1 uur. Geen gedoe meer met een sigarettenaansluiting maar een omvormer en accu van 12 naar 220.  Nog mooier is het om de Zeliox in een Modul systeemkast te bouwen. Maatwerk, helemaal passend voor jouw auto en wensen. Neem contact op met Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen voor advies of overleg.

Een voorproefje?

Kijk dit filmpje om de mobiele stroomvoorziening in een praktische Modul kast te zien.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

Omvormer 12 naar 220

Neem contact op voor informatie over omvormers

Bent u geïnteresseerd in een omvormer 12 naar 220? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact