MULTI-BOX – DE “SLIMME“ MULTIFUNCTIONELE GEREEDSCHAPSKIST

Maak kennis met de Multi-Box, een robuuste en ergonomisch stapelbare gereedschaps- en opbergbox. Het bevat slimme accessoires en is gemakkelijk te vervoeren en mee te nemen naar elke werkplek. We hebben de beste opties van alle boxen op de markt genomen en deze gecombineerd om de naar onze mening slimste gereedschapskist op de markt te maken.

 

De nieuwe Multi-Box is een praktische opslagbox met een aantrekkelijk ontwerp en slimme mogelijkheden. Hij is groter dan de reeks boxen die Modul-System op dit moment aanbiedt en hij is, zoals de naam al aangeeft, bijzonder veelzijdig.

U kunt de gewenste producten kiezen en combineren voor een box die voor u geschikt is. U kunt bijvoorbeeld beslissen of u wel of geen deksel wilt en ook of u een traditionele of een versie met scharnier wilt.

In aanvulling op onderdelen zoals deksel en scharnierset zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Verdeelschotten zijn bedoeld om kleinere vakken onderin elke doos te maken. Plastic inzetstukken kunnen afzonderlijk of in combinatie met de verdeelschotten worden gebruikt. Het assortiment aan accessoires wordt in de komende maanden verder uitgebreid.

Dankzij het intelligente design kunnen meerdere boxen op elkaar worden gestapeld. Door de stapelklemmen los te maken, is de inhoud van elke box gemakkelijk toegankelijk. Door het venster in de voorkant kunt u zien wat er in de box zit zonder deze te openen.

De Multi-Boxes zijn integreerbaar in de rekken van Modul-System. Ze kunnen direct op de legborden worden geplaatst of tussen twee jukken op vaste of uitschuifbare legborden.

Als bij een klus meerdere boxen tegelijk moeten worden gebruikt, kunt u ze op elkaar stapelen en op een trolley zetten. Het systeem is flexibel zodat u een deksel op elke Multi-Box kunt gebruiken of op slechts één, bijvoorbeeld de bovenste box.

De trolley is robuust, lichtgewicht en opvouwbaar zodat hij weinig ruimte inneemt in het voertuig. We bieden ook een slimme vastzetoplossing voor de trolley in het voertuig.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten