Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Mobiele stroom op locatie. Marco Bulters presenteert Zeliox

Mobiele stroom

Medewerkers die de volgende dag terug moeten naar een klus omdat een half uurtje voor einde werktijd de accu leeg was. Medewerkers die tussendoor naar de zaak moeten omdat ze de reserve accu vergaten. ’s Morgens vroeg eerst 6 accu’s bij elkaar verzamelen, deze allemaal naar de bedrijfswagen sjouwen en daar alle apparaten voorzien van een accu. Dat kost tijd en geld. Vanaf nu is dat niet meer nodig. Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen heeft namelijk Zeliox mobiele stroom in het assortiment opgenomen.

Mobiele stroom voor iedere locatie

Of je nu middenin de bossen aan het houtzagen bent, video’s monteert in hartje stad, onkruid brandt in de bermen of een rotonde aan het bestraten bent, mobiele stroom is er voor iedere locatie. Voor iedere bedrijfsauto. En voor iedere klus.

Werking mobiele stroom

Zeliox mobiele stroom is een omvormer en accu in één. Hierdoor kun je in je bedrijfswagen 230 volt en 12 volt gebruiken. Je kunt de Zeliox op de volgende manieren laden:

– Netstroom met een stekker
– Zonnepanelen op het dak van je bedrijfswagen
– De wisselstroomdynamo van je bedrijfsauto (Zelfs EV’s kunnen de Zeliox laden, vraag naar de mogelijkheden).

Klus ver uit de buurt? Zeliox laadt op via je bedrijfswagen. Iedere avond alle bedrijfsauto’s in de werkplaats? Laad ze op via de netstroom. Maar één stekker per wagen, dat scheelt een hoop tijd. Elektrische bedrijfswagens? Met de zonnepanelen laad je de Zeliox voordelig op.

Welke Zeliox past bij jou?

Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen doet niets liever dan iedere klant zorgeloze mobiliteit bieden. Voor iedere uitdaging een oplossing vinden is Marco’s credo. Daarom kijkt hij eerst welk type gebruiker je bent en hoeveel mobiele stroom je op locatie nodig hebt. Zeliox onderscheidt 3 gebruikers en heeft daarvoor diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Past de Zeliox ook in mijn bedrijfswagen?

De Zeliox is plug and play. Je kunt hem dus in iedere bedrijfsauto monteren. Helemaal ideaal is het wanneer je de Zeliox mobiele stroom integreert in een Modul bedrijfsinrichting. Met een handige dashboardknop erbij zodat je vanachter je stuur de Zeliox eenvoudig aan of uit kunt zetten. Bel ons om te overleggen welke Zeliox bij jou past.

Alvast even kijken?

We hebben een filmpje opgenomen waarop je de werking goed kunt zien. Of kijk op de website van Zeliox voor nog meer beeld en geluid.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

Mobiele stroom

Neem contact op voor advies over het aansluiten van mobiele stroom.

Bent u geïnteresseerd in mobiele stroom voor in uw bedrijfswagen? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact