Maxus introduceert 3,5 ton elektrische bestelauto

Elektrisch bedrijfsautomerk Maxus komt in juni met de eDeliver 9, een elektrische bestelauto in het grotere segment van 3,5 ton. De eDeliver9 geldt als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte eDeliver 3. Maxus belooft in de stad een actieradius van maximaal 350 kilometer.

Kopers van een eDeliver 9 kunnen kiezen uit twee lengte- en twee hoogtevarianten, met laadvolumes van 9,7 tot 12,95 m3 en laadvermogens van 830 tot 1.350 kg. De elektrische bestelauto kan aanhangers tot 1.500 kg (geremd) trekken. Na de zomer van 2021 volgen naast deze gesloten bestelwagenvariant ook nog de chassiscabine, dubbelcabine en begin 2022 een personenversie.

 

Vier accuvarianten

Maxus biedt voor de eDeliver 9 keuze uit vier accuvarianten: 52, 65, 72 en 89 kWh. Met de grootste accu van 89 kWh bedraagt de actieradius 296 km. De 72 kWh versie is goed voor 236 km en met de 52 kWh accu zijn dat nog steeds 186 reële kilometers. ‘Ga je er alleen mee in de stad rijden, dan heeft de eDeliver 9 een actieradius van 237 tot zelfs ruim 350 km,; laat Maxus weten.

Laden

Alle Maxus bestelwagens zijn altijd voorzien van zowel AC- als DC-laders. De Maxus eDeliver 9 is voorzien van een on-board 3-fase AC-lader, waarmee 11 kWh kan worden geladen. Snelladen (DC) kan met 52 kW/h tot ruim 80 kW/h bij de grootste accu. Alle accu’s zijn daarmee in ongeveer drie kwartier voor circa 80 procent op te laden. Meer informatie over afmetingen, specifieke uitvoeringen en prijzen volgen later deze maand.

En niet geheel toevallig hebben wij met de Modul Floor de ideale vloer voor een elektrische bedrijfswagen.

 

VOERTUIGVLOEREN  – ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

MODUL-FLOOR

Onze voertuigvloeren en de installatie ervan betekenen een revolutie door de introductie van een robuust en lichtgewicht systeem voor het ombouwen van bestelwagens. Onze snelle en veilige installatie in bedrijfswagens is te danken aan het slimme ontwerp van de niet-beschadigende modulaire voertuigvloeren en -zijwandbekleding. De producten worden geïnstalleerd met zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren. Dit betekent ook dat er niet door het chassis van het voertuig hoeft te worden geboord, zodat er geen risico op roest is. Dit nieuwe systeem voor voertuigvloeren, zijwandbekleding en installatie voor bedrijfswagens is een echte innovatie, wat wordt ondersteund door het feit dat we meer dan tien patenten hebben aangevraagd.

 

VOORDELEN

Niet-beschadigend systeem voor vloeren, zijwandbekleding en installatie beschermt de restwaarde van het voertuig.
Lichtgewicht producten verhogen het laadvermogen of verminderen de uitstoot.
Robuuste, antislip voertuigvloersystemen met hoge schokbestendigheid voor langdurig gebruik.
Profielen zorgen voor snelle en veilige installatie en bieden flexibele mogelijkheden voor het vastzetten van lading.

 

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten