Max Balduk Bouwservice nieuwe Sprinter

Hoe gaaf is het als je samen met je klant naar een prachtig project kan werken.

 

Max Balduk van Max Balduk Bouwservice heeft zijn Mercedes Vito verkocht en in plaats daarvan is er een prachtige Mercedes Sprinter gekomen. Meer ruimte om materialen en gereedschappen mee te nemen.

De inrichting in de Vito is te klein om de Sprinter mee te vullen dus…. er moest wat anders komen.

 

Door goed na te denken over wat de wensen en eisen zijn en door slim te zijn, heeft Max een super oplossing gevonden voor zijn wensen. Het is bekend dat een compleet nieuwe bedrijfswageninrichting een grote uitgave is. Het is zeker een verstandige investering maar een andere auto en een nieuwe inrichting loopt toch wel in de papieren. Maar door slim in te kopen, kun je zeker tot een win – win situatie komen.

 

Samen met Max zijn we gaan kijken wat zijn wensen en eisen zijn. Nadat we dit goed in kaart hadden hebben, we gekeken of we ook een deel met een gebuikt systeem van Modul System konden realiseren. Doordat het systeem van Modul System zo ongelooflijk modulair is, moet het gek gaan om iets niet te kunnen realiseren. Modul System is het enige systeem ter wereld wat je aan kunt passen aan veranderende wensen en eisen. En dat tegen zeer lage kosten. Een bedrijfswageninrichting van Modul System is na verandering van uw werkzaamheden zeker nog niet afgeschreven, nee u past de kast aan aan uw nieuwe werkzaamheden. Dat is nog eens duurzaam ondernemen.

 

Zo gezegd zo gedaan.

 

Wij hebben een mooie gebruikte stelling aangepast door er delen bij te plaatsen en een mooie grote ladekast bij besteld. En zoals u op de foto’s kunt zien: we hebben veel, heel veel ruimte om materiaal en gereedschappen georganiseerd op te bergen.

 

Wij wensen Max heel veel werkplezier met deze dikke Sprinter.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten