Lading zekering? Zeker! Drukwerkfabriek

Drukwerkfabriek kiest voor zekerheid. Niet alleen met de keuze van een nieuwe Renault Master, welke voor jarenlang bedrijfszeker rijden zorgt, maar ook voor de lading.

 

Drukwerkfabriek heeft de nieuwe Renault Master opgehaald en meteen doorgereden naar Bulters Bedrijfswageninrichtingen. Er gaan nogal wat kilometers per jaar gereden worden en dan moeten de pallets wel veilig vervoerd kunnen worden.

 

Om de bus en de  lading te beschermen hebben we de bus van een complete wandbetimmering en laadvloer voorzien. Zo voorkomen we schade aan de bus en aan de lading.

Drukwerkfabriek vervoert best veel pallets en deze moeten wel gezekerd zijn. Om aan deze wens te voldoen, hebben we de laadvloer voorzien van een geïntegreerde ankerrail. In deze rail kan over de gehele lengte van de bus, met speciale clips en spanbanden, de lading gezekerd worden.

 

Om de pallets op te sluiten, is ervoor gekozen om ook met spanstangen te gaan werken. Deze zijn door de snelle en eenvoudige ontgrendeling makkelijk te gebruiken.

 

De stangen zijn te klemmen tussen de vloer en de speciale dak ankerrail. Snel, veilig en eenvoudig de lading opsluiten.

Drukwerk verdient aandacht, van idee tot eindproduct. Drukwerkfabriek combineert aandacht voor het product met persoonlijke aandacht voor de klant. Daardoor kunnen we grote formaten drukwerk op maat maken, zoals billboards, informatiepanelen, reclamebanners, stoepborden en meer. Van posters op A3-, A2- of A1-formaat tot en met posters op A0-formaat in full colour. Naast grootformaat drukken we ook kleine formaten, zoals visitekaartjes, etiketten, kartonnen verpakkingen en flyers. Zowel op kunststof als op ieder gewenste papiersoort: mat, glans, silk, gelamineerd, stevig of flexibel

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten