Hoe komt een inrichting tot stand?

Wat maakt het inrichten van een bedrijfswagen nu zo leuk? Dat is een vraag die best wel eens voorbij komt.

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Wij helpen graag mensen met het verbeteren van hun bedrijfsvoering welke betrekking heeft op het vervoeren van hun goederen en materialen.

 

Als een ondernemer een vraagstelling of een idee heeft, denken wij graag mee in de mogelijkheden die er zijn. De enige belemmering die wij kennen is de fantasie. Zo goed als alles is mogelijk.

 

Onderstaande foto’s zijn een mooi voorbeeld. Een ondernemer heeft al jaren een aantal bedrijfswagens en heeft daar nu een bepaalde inrichting in welke kwalitatief goed is, zijn mensen kunnen de materialen er in kwijt, het is veilig en het functioneert. Toch bekruipt het gevoel dat het net niet helemaal is zoals het zou moeten zijn.

Door samen te gaan sparren wat nu echt de behoeftes zijn, kom je tot een oplossing die wel helemaal in de dagelijkse bezigheden past. We zijn gaan praten wat er nu dagelijks vervoerd wordt en hoe dat nu vervoerd wordt. Al snel kwamen we tot een aantal knelpunten. De ondernemer heeft dit even laten zakken en is zelf met een schets gekomen.

 

Met deze schets en met het gesprek in ons achterhoofd, zijn we aan de gang gegaan. Wat geresulteerd heeft in een tekening waarvan wij denken dat dit aansluit bij de wensen die er liggen. Na een kleine finetuning zijn we aan het werk gegaan en het eind resultaat ziet u op de foto’s.

 

Een kast welke helemaal aansluit op de dagelijkse gang van zaken. De materialen hebben nu een dusdanige plaats dat er meer overzicht is en de bussen georganiseerder zijn. Het werkt nu sneller en effectiever.

De gebruikers hebben minder rondslingeren en pakken sneller de benodigde spullen. Dit werkt niet alleen sneller maar geeft ook minder irritatie. (en dat laatste levert al een besparing op)

 

Heeft u ook een idee dat het bij u beter of anders kan? Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op.

klik hier…

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten