Go Beveiliging kiest voor Bulters Bedrijfswageninrichtingen

Go Beveiliging is een van de eerste die met de nieuwe Caddy Cargo op pad gaat.

 

De huidige Caddy van Gerry is ook voorzien van een dubbele vloer met lades van Modul System, dus de stap naar nieuwe lades van Modul System is klein.

 

Wij hebben de nieuwe Caddy van grijze kunststof wanden voorzien, twee lades van Modul System en een dubbele vloer op de lades.

 

Om de ladder makkelijk en efficiënt mee te nemen, hebben we tussen de lades en het kopschot ruimte gemaakt waar de ladder via de schuifdeur onder de vloer komt te liggen. De ruimte is zo gemaakt dat de ladder direct vast ligt.

 

Om de lange buizen en kokers in de Caddy te kunnen vervoeren hebben we de zogenoemde “bezemhouder” tegen de hemel van de laadruimte gemonteerd. Doormiddel van de maat gemaakte opening in het tussenschot kunnen delen van meer dan 2 meter mee in deze Caddy.

 

Wij wensen Gerry heel veel werkplezier met deze auto!

GO Beveiliging en Huisautomatisering is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabewakingssystemen, domotica systemen, brandbeveiliging, video-intercomsystemen. en klein Elektra, Kortom: niets is ons vreemd.

 

Sinds 2008 adviseren en installeren wij veiligheidsmaatregelen voor particulieren en bedrijven. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om al uw huiselijke elektronica te automatiseren en makkelijk te bedienen via telefoon of tablet. Als experts bieden wij niet alleen de beste producten en diensten, maar denken wij ook actief met u mee over de meest effectieve oplossing voor uw situatie. Daarnaast streven wij altijd voor een zo hoog mogelijk afwerkingsniveau.

 

Dankzij onze korte lijnen, onze flexibiliteit en onze kennis van de laatste ontwikkelingen groeien we langzaam uit tot een begrip in de beveiligings- en huisautomatiseringswereld.

 

www.gobeveiliging.nl

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten