Webshop

Producten

Lange lade blokken, per stuk of complete set

Nog twee lades te koop!!

 

Te koop vier mooie gebruikte ladeblokken. In totaal hebben we er vier liggen. Ze zijn per stuk te koop of per set. U mag het zeggen.

De lade blokken zijn afzonderlijk te gebruiken maar natuurlijk ook erg makkelijk aan elkaar te koppelen. Of te stapelen. Maar net hoe het u uitkomt.

 

De blokken hebben de volgende afmeting: (LxBxH)

810mmX 486mmx 162mm

 

Nieuwprijs van deze blokken: € 499,80 excl. BTW

 

Nu per stuk voor maar € 250,00 excl. BTW!!

 

 

Mooie kast van Modul System. Dus 100 % kwaliteit.

 

Om de kasten goed te monteren heeft u twee wandbeugels nodig welke bij ons te bestellen zijn. (er zijn verschillende maten, afhankelijk waar u hem in de auto plaatst.)

 

Gebruikte kasten alleen af te halen! Dit ivm met reclamaties. Bij ons komt u de kast bekijken en dan beoordeeld u deze zelf en maakt u de keuze of u hem koopt of niet.

 

Op de gebruikte kasten wordt geen garantie verleend. U kunt hem zelf beoordelen zodat we achteraf geen discussie krijgen.

Montage kan op afspraak. Afhankelijk van uw auto kunnen wij u een prijs opgeven. (De montage kan door bijvoorbeeld een matige vloer in uw auto veel tijd kosten om hem goed vast te zetten)

Montage beugels zijn bij ons los verkrijgbaar.

 

prijs is excl. BTW/ excl. Montage

 

Meer weten over deze of andere kasten? Gewoon even bellen met Bulters Bedrijfswageninrichtingen 06-55731773

 

Mailen mag ook naar info@marcobulters.nl

 

250,00

excl. btw Voeg toe aan winkelmand
kg
810 mm lengte
486 mm breedte
162 mm hoogte

Schakel onze hulp in

Bent u op zoek naar een specifiek product of inrichting maar komt u er zelf niet uit? Schakel ons in dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten