Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Extra elektriciteit in je auto: eenvoudig je gereedschap laden

Elecktriciteit auto

Nog een meter en dan heb je die ellenlange heg zo strak dat je er een laser langs kunt leggen. Pats accu leeg. Een klein stukje verf afbranden en dan is het kozijn klaar. Kan de steiger weg. En natuurlijk net nu is de accu leeg. Even de laatste beelden monteren en dan kan je reportage naar de studio. Houd je laptop ermee op. Accu’s in de bus en daarna weer eruit. Zinloos gesjouw eigenlijk. Marco Bulters dacht dat dit veel eenvoudiger moet kunnen. De oplossing? Elektriciteit in de auto van Zeliox.

Op welke manieren extra elektriciteit in je auto

Zeliox mobiele stroom is een omvormer en accu in één. Daardoor kun je in je bedrijfswagen 230 volt en 12 volt gebruiken. Je laadt de Zeliox via:

– Netstroom met een stekker
– Zonnepanelen op het dak van je bedrijfsauto
– De wisselstroomdynamo van je bedrijfswagen (als deze op fossiele brandstof rijdt).

Op weg naar je klus leg je je extra accu’s aan de Zeliox. ’s Avonds sluit je de Zeliox aan op de netstroom en de volgende ochtend zijn alle accu’s geladen. Geen gesjouw, geen gesleep, geen getob. Elektrische auto’s? Laad de Zeliox goedkoop op met de zonnepanelen. Op deze manier heb je altijd extra elektriciteit in je auto.

Een Zeliox voor jou
Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen vindt voor jouw uitdaging een oplossing. Hij kijkt welke elektriciteit je in de auto nodig hebt. Vervolgens bespreekt hij hoeveel mobiele stroom je op locatie gebruikt. Daarna overlegt hij welke variant Zeliox passend voor jou is. Zeliox onderscheidt 3 gebruikers en heeft daarvoor diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Compact (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox custom (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)
  Royale middenklasser: vanaf 1800 Watt tot maar liefst 3500 Watt
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox plus
  Robuuste krachtpatser: 3500 Watt en een piekvermogen van 6500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Extra elektriciteit inbouwen in je auto
De Zeliox is vrijstaand te plaatsen. We leveren de beugels mee dus plaatsen is een eitje. Toch is het mooier om de Zeliox te integreren in een Modul bedrijfsinrichting. Voor het echte maatwerk. Neem er een bediening voor je dashboard bij dan schakel je de Zeliox helemaal makkelijk aan en uit. Op dit filmpje zie je hoe het werkt. Bel ons om te overleggen over passende elektriciteit in de auto voor jou.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

 

Elecktriciteit auto

Neem contact op voor informatie over elektriciteit auto

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor het aansluiten van elektriciteit in uw auto? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact