DO-IT kiest voor een inrichting van Modul System

DO-IT ICT & Audiovisuele toepassingen kiest voor een inrichting van Modul System.

 

Na enkele jaren met een bedrijfswagen gereden te hebben waarin veel, heel veel, materiaal meegenomen is, werd het tijd voor een andere bus.

De keuze van DO-IT is gevallen op een grote Renault Master L3H3. In de huidige bus was een interne laadklep de zogenaamde Easyloader gemonteerd welke in verband met duurzaamheid overgezet is.

 

De losse onderdelen welke nu in losse kratten op de vloer stonden moesten nu maar eens netjes opgeborgen worden. Tevens wilde de mensen de ladder en de kokers voor de goten niet meer aan de wand van de bus hebben. Het mooiste zou zijn als deze tegen het dak van de bus zouden komen.

 

Gezamenlijk zijn we tot een praktische inrichting gekomen. Bij de schuifdeur is een kastenwand geplaatst zodat met alle onderdelen en materialen overzichtelijk en gesorteerd uit de bus kan pakken. Op de vloer is er een opbergmogelijkheid om de koffers te plaatsen en boven in de kast een legbord voor klein materiaal.

 

Om de losse en overgebleven stukken bevestigingsmateriaal kwijt te kunnen, is er een bergvak over de breedte van de bus gemaakt bij het kopschot. De kokers voor de profielen zijn naar het dak van de bus verhuisd waar tevens de mogelijkheid is om de ladder op te bergen.

 

Al met al weer een geslaagde inrichting.

 

Over DO-IT

 

ICT is dé motor van bedrijven en scholen: alles valt of staat hierop. Al sinds 1994 werken wij aan de beste oplossingen op het gebied van audiovisueel en ICT. Wij automatiseren complexe processen tot een goed werkend systeem. Onze oplossingen leveren jouw organisatie rendement op. En daar krijgen wij energie van!

 

ICT is de toekomst: daarom is ons gedreven en gepassioneerde team elke dag bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Want die toekomst, die zijn wij graag een stap voor. Zo kunnen wij altijd direct inspelen op de allerlaatste ontwikkelingen.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten