De eerste Modul System inrichting voor K3 Delta

Afgelopen week is de eerste Mercedes Vito van K3 Delta met een prachtige inrichting van Modul System de weg opgegaan.

 

Volledig op maat zoals de berijder van deze auto het wenst. De Vito is tevens voorzien van een EasyAero be- en ontluchter. Deze geavanceerde unit zorgt voor een goede be- en ontuchting van de laadruimte. Ultra slank gemonteerd op het dak van de auto.

Om de accu’s van de gereedschappen tijdens de werkdag op te laden is er een omvormer tussen de voorstoelen gemonteerd. Hierdoor is deze gemakkelijk in en uit te schakelen. Tevens kan er in de cabine van 230 volt gebruik gemaakt worden om bijvoorbeeld de laptop van stroom te voorzien.

 

In de laadruimte is er boven bij rechter kast een 230V wand aansluiting gemonteerd zodat de laders in het legbord gepositioneerd kunnen worden  en de accu’s aan de lading gelegd kunnen worden.

 

Rechts achter in de Vito is een Modul System inrichting geplaatst met legborden en lades. Uiteraard zijn de lades voorzien van inzet bakken voor de losse delen en schuimplastic inlegvellen tegen hert rammelen van de spullen welke in de lades gelegd worden.

 

Om op de locatie materialen te kunnen bewerken is ervoor gekozen om een uitklapbare werkbank met bankschroef te monteren. Deze is draaibaar en mooi in het zwart uitgevoerd. (het oog wil ook wat 😉 )

 

De linkerzijde van de bus is uitgevoerd met lades en legborden. Ook deze lades zijn voorzien van inzetbakken en inlegvellen. De legborden zijn voorzien van rubbermatten en tussenschotten welke naar wens op elke plaats gefixeerd kunnen worden.

 

Zoals u op de foto’s kunt zien een zeer hoogwaardige inrichting welke van alle gemakken voorzien is, van de beste  materialen gemaakt en er ook nog eens erg goed uitziet.

 

Meer weten over Modul System? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten