Creatief denken is eigenlijk maar een klein stukje, een onderdeeltje van een probleem­oplosproces

Denk eens buiten de gebaande paden. Doe het eens op een andere manier.

Volkswagendealer Zijm heeft voor zijn interne transport een multifunctionele auto welke dagelijks ingezet wordt om onderdelen van “A” naar “B” te brengen, snelle pechservice te verlenen en klanten even op te halen of op het werk af te zetten.

De meest voor de hand liggende auto zou bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy kunnen zijn. Maar wil je echter anders denken, dan is er bijvoorbeeld ook een niet alledaagse oplossing.

Kijk en daar houden wij wel van!

Zijm heeft ervoor gekozen om met haar tijd mee te gaan. Op dit moment is er de vooruitstrevende Volkswagen ID3. Volledig elektrisch en zakelijk gezien een succesvolle auto.

Om de auto aan te passen voor de werkzaamheden welke uitgevoerd dienen te worden, zijn wij gevraagd mee te denken. En dat doen we graag.

De auto moest zo uitgevoerd worden dat onderdelen en pech service attributen makkelijk en veilig mee kunnen. De auto mag niet beschadigd raken door de montage van de inrichting. De opzet is dat deze auto’s minimaal 6 maanden gaan rijden en dan weer de verkoop in gaan. Er mogen dan geen montage gaten overblijven.

Een slimme zet. Twee vliegen in 1 klap.

Nu vooruitstrevend vervoer en over een half jaar een zeer courant te verkopen auto.

Wij hebben voor Zijm een vlakke laadvloer gemonteerd met opstaande randen en een tussenschot laten ontwikkelen. Om de laadkabel weg te werken is er een deksel in de laarvloer gemaakt zodat de kabel op zijn originele plek kan liggen.

Effectief, eenvoudig en precies wat de wens is.

Wij wensen de mannen weer veel werk en rijplezier toe!

Bekijk meer artikelen

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Nieuwskop 2

Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

lees meer pijl
news item placeholder

Laat u ontzorgen

Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

Advies aanvragen
Maatwerk

Bespaar tijd

Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

Specialist inzetten