Bestelwagens extra veilig maken?

Dat kan door ze van slimme accessoires te voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dakventilator, beveiligingsslot, achteropstap, verlichting, oprijplaat en ladingstangen.

 

Gatelock beveiligingsslot

 

De Gatelock Van is een mechanisch beveiligingsslot waarmee je je bedrijfswagen, gereedschap en lading tegen diefstal beschermt. Het slot is geschikt voor zowel de achter- en schuifdeuren van je bestelwagen. Het stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. Hierdoor kunnen de meeste inbraakgereedschappen zich niet vastgrijpen en is het slot bestendig tegen zagen en boren. Wil je weten welk slot voor jouw bedrijfswagen het meest geschikt is? Bekijk de verschillende modellen.

Rhiwa Easy Aero dakventilator

 

Onze in huis ontwikkelde Easy Aero dakventilator is zeer geschikt voor elektrische bestelwagens, omdat er geen grondplug meer nodig is. De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Door het ene gat van de dak ventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor heb je geen bodemafvoer meer nodig. Dit scheelt veel werk en voorkomt beschadigingen. Wil je ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in je bestelwagen? Kies dan voor de Easy Aero elektrische dak ventilator.

Ladingzekering

 

Tegenwoordig is er voor elk type transport wel een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting beschikbaar. Maar er bestaan vaak geen eisen hoe een inrichting eruit moet zien. Zo rijdt menig pakketbezorger nog met een standaard busje, zonder geschikte inrichting of middelen om lading te zekeren. Ook daar hebben wij diverse oplossingen voor, zoals spanbanden en ladingstangen.

Verlichting

 

Goede zichtbaarheid is van groot belang voor de veiligheid. De veiligheid op de weg, maar ook de veiligheid in en rondom je bestelwagen. Wanneer je geen goed zicht hebt ontstaan de meeste ongelukken. Met onze led laadruimte verlichting, interieurverlichting, werklampen en signaalverlichting hebben wij voor ieder doeleinde een geschikte lamp beschikbaar. Klik hier voor enkele voorbeelden.

Oprijplaten

 

Voor het eenvoudig laden en lossen van kleine machines, trolleys of gereedschapskisten hebben wij een oprijplaat beschikbaar. Deze is ook te gebruiken voor rolstoeltransport.

Meer weten?

 

Wij helpen u graag verder.

 

  Bekijk meer artikelen

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Nieuwskop 2

  Korte tekst over nieuws- kop 1 die veel verteld over het artikel die komen gaat…

  lees meer pijl
  news item placeholder

  Laat u ontzorgen

  Als u het interieur van uw (bedrijfs)voertuig laat inbouwen door een specialist dan bent u zeker van de beste kwaliteit, efficiëntie en zekerheid. Zo voorkomt u dus dat maatwerk verloren gaat en bouwt u een relatie op met uw klant.

  Advies aanvragen
  Maatwerk

  Bespaar tijd

  Bespaar tijd met het zelf uitmeten en inbouwen van de inrichting van uw (bedrijfs)wagen. Laat het aan een professional over.

  Specialist inzetten