Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Accu opladen in je auto en extra stroom: Marco Bulters

Accu opladen in auto

Het gebruik van accuhandgereedschap neemt hand over hand toe. Logisch, want accugereedschap kent veel voordelen. Zo is het stiller, beter voor het milieu, veroorzaakt het minder trillingen en geen ongezonde uitlaatgassen. Toch is er ook een enorm nadeel: al die accu’s moeten geladen worden. Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen is daarom partner geworden van Zeliox. Een mobiele stroomvoorziening zodat je nu je accu kunt opladen in je auto.

Manieren om je accu op te laden in je (bedrijfs)auto

Niets vervelender en tijdrovender dan iedere werkdag al je accu’s uit je gereedschap halen, deze mee naar binnen nemen en daar op al je beschikbare stopcontacten aansluiten. Om de volgende ochtend hetzelfde ritueel in omgekeerde volgorde te herhalen. Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen wilde een oplossing voor dit tijdrovende ritueel en vond Zeliox , de mobiele stroomoplossing. Eenvoudig je accu opladen in de auto gaat zo:

– Middels netspanning met een stekker
– Door zonnepanelen op het dak van je bedrijfswagen
– Via de wisselstroomdynamo van je bedrijfsauto (als deze op fossiele brandstof rijdt).

Geen gesjouw meer met je accu’s. Niet meer tobben of je alle accu’s wel aan de lader hebt gelegd. En geen angst meer om middenin een klus zonder stroom te komen. De gereedschap accu’s laden in je auto op als je op weg bent naar een klus of als je ze ’s avonds in de werkplaats aan de netstroom hangt.

Een Zeliox voor jou

Zeliox ontwikkelde 3 types met daarin ook weer de nodige uitvoeringen en opties. Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen adviseert je met plezier welke variant jij het beste aan kan schaffen. Want voor jouw uitdaging zoekt Marco een passende oplossing. Om je een idee te geven een kort overzicht van de standaardtypes van Zeliox:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Inbouw of stand alone

De Zeliox is eenvoudig aan te sluiten. De beugels die je daarvoor nodig hebt, leveren we mee. Nog mooier is het om de Zeliox te integreren in een Modul bedrijfswageninrichting. In dit filmpje laat Marco Bulters Bedrijfswageninrichtingen je zien hoe fantastisch dat eruitziet. Bespaar ook geld, tijd en frustratie. Kies voor een Zeliox. Zodat je je accu kunt opladen in je (bedrijfs)auto. Bel ons om te overleggen over de mogelijkheden voor jou.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

accu opladen in auto

Neem contact op voor informatie over een accu opladen in auto.

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor accu opladen in je auto? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact