Bulters | Bedrijfswageninrichtingen

Accu gereedschap laden met mobiele stroom de oplossing

Accu gereedschap

Steeds vaker kies je voor accu gereedschap. Logisch want het is stiller, duurzamer, schoner en goedkoper. Bijna alleen maar voordelen dus. En één groot nadeel. Want waar laad je die accu tijdens een klus? Middenin het bos, een plantsoen, op een steiger of achteraan het veld is geen stroom te bekennen. Daar sta je dan met je lege slijptol, heggenschaar, verfbrander of lasapparaat. Kun je weer op en neer naar de zaak om een volle accu te halen. Dat moet makkelijker kunnen dacht Marco Bulters. Daarom levert hij nu mobiele stroom. Van Zeliox. Voor al je accu gereedschap.

Ook voor jouw accu gereedschap

Of je nu werkt met zware apparaten of wat lichtere, Zeliox heeft er een variant voor. Marco Bulters adviseert je graag welke Zeliox het best bij jouw wensen past. Ter illustratie de drie basisvarianten:

 • Voor lichte gebruikers: de Zeliox Eco I
  Klein maar dapper: 1600 Watt
  Om 30 minuten snoerloos te boren of 5 uur lang je accu’s te laden.
 • Voor gemiddelde gebruikers: de Zeliox Eco II
  Royale middenklasser: 2000 Watt in twee accu varianten
  Om je bouwlamp 45 uur te laten branden of je compressor 1 uur te gebruiken.
 • Voor zware gebruikers: de Zeliox Eco III
  Robuuste krachtpatser: 3000 Watt en een piekvermogen van 7500 Watt
  Maar liefst 1 uur lassen, 10 uur lang je schuurmachine aan of 60 uur je laptop.

Geen getob, gesjouw of onnodig terug naar de zaak meer. En zeker geen stinkende, ongezonde, oorverdovende aggregaat meer naast je. Met de Zeliox heb je voor al je gereedschap een extra accu bij de hand.

Hoe krijg je stroom in je auto?    

Klinkt als een prima oplossing, maar hoe laad je die Zeliox dan op? Op de volgende manieren:

– Via netspanning met een stekker
– Door zonnepanelen op het dak van je bedrijfswagen
– Middels de wisselstroomdynamo van je bedrijfsauto (Zelfs EV’s kunnen de Zeliox laden, vraag naar de mogelijkheden).

Laad de accu van al je gereedschap op terwijl de bus op de zaak staat of laad ze onderweg tijdens het rijden op. Met het extra stopcontact kun je tijdens de schaft een lekkere tosti maken of een bakje koffie zetten.

Past de Zeliox ook in mijn auto?

De Zeliox is plug and play. Je kunt hem dus in iedere bedrijfsauto monteren. Helemaal maatwerk is het wanneer je de Zeliox mobiele stroom integreert in een Modul bedrijfsinrichting. Met een handige dashboardknop erbij zodat je vanachter je stuur de Zeliox eenvoudig aan of uit kunt zetten. Bel Marco om te overleggen welke Zeliox bij jou past.

Dat wil ik wel eens zien

We hebben een filmpje opgenomen waarop je de werking goed kunt zien. Of kijk op de website van Zeliox voor nog meer beeld en geluid.

info@marcobulters.nl

06 55 731 773

De Houtakker 12-D
6681 CW – Bemmel

Accu gereedschap

Neem contact op voor informatie over accu gereedschap

Bent u geïnteresseerd in een van de handige oplossingen voor het opladen van accu gereedschap? Vraag vrijblijvend advies aan bij Marco Bulters bedrijfswageninrichtingen. Wij staan u graag te woord.

Contact